bildredigering


Orginalet

Å den fixade
Har bearbetat kortet ganska mkt. Det finns många fina bilder att hämta på nätet från gratis sidor. Jag hittade en sida med coola byggnader. Så det fick bli en byggnad bakom Hjalmar när han står och sjunger...lite roligare än den vanliga vita väggen som det är på orginalet. Det känns fortfarande lite som om han står utanför bilden...vet inte riktigt hur jag ska lösa detta. Har du tips kanske...
Å så va kl över 00.00 igen..suck. då var det dax att sova..

Kommentarer

 1. nej jag vet inte när ps kursen börjar..
  och jag börjar bli orolig att jag inte ska klara av den.. alla verkar ju ha hel koll, du kan ju redan fixa dina foton super bra!!!
  vad har du för program???

  SvaraRadera
 2. tack. va gullig du är..Jag har CS2.
  Jag kan lite om photoshop men jag är ganska duktig på att vara ute på nätet och hitta en massa tips och trix..I min blogg för några inlägg sedan så länkar jag till en sida där man kan lyssna och titta till en massa olika redigeringar som man kan göra..så jag tittar lite på sådant och så testar jag själv efteråt..funkar jättebra..och kul är det med..

  Du behöver inte vara orolig för kursen.. Du kommer fixa det..å Du kommer lära dig massor=). Fastnar man med ngt så kan man säker fråga ngn annan som kan. Jag kommer med lära mig en hel del. Jag håller med dig om att alla är så duktiga..

  SvaraRadera
 3. WOW vad coolt!!!
  Jag har mest använt mig av actions - är det stor skillnad att använda macron?
  Kram från Sanna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥