{Me, kidsen and my self}

Halloj igen. Kan ju starta med att säga att katten kom ner lyckligt från taket efter att ha balanserat på stupröret 5 meter fram till balkongdörren..(hoppas att inte min syrra läser detta).

Idag har jag varit på hönö. Det var kul. Jag har inte varit där på 10 år säkert. Efter det for jag och barnen (2x4 år) till IKEA..Vilket var ganska så osmart av mig.. Det gick INTE bra. De bråkade och bråkade och höll på att riva stället..De kastade tillochmed sina skor på varandra..Jag var gråtfärdig av ilska då det inte hjälpte att säga till dem ordentligt.. Tillslut fick jag gå där ifrån så att de inte skulle se mig..(vet inte om det heller var så smart..) efter en stund såg jag att en kvinna tog med dem till infodisken så då gav jag mig tillkänna... jag såg dem hela tiden men jag ville få dem att fatta att man inte kan bete sig hursomhellst när de är med mig.. Inte hjälpte detta heller för de fortsatte att bråka i kassan med..Det slutade med att H kissar ner sig där i kassan efter det att A tjicklat honom...Både han och jag blev snopna..Han kissar inte ens på sig på natten ..Inte ens när han slutade med blöja.. Lagom pinsamt både för honom och för mig..Och det bästa av allt är att när jag väl kommer till IKEA som ligger ca 1h45 min från där jag bor så finns givetvis inget av det jag vill ha..för det är slut..som alltid..helt hopplöst..Å när vi går ut från IKEA så hällregnar det.. Ja det var min måndag.. Kul va... Att vara på Hönö var iallafall trevligt.. Men jag skulle ha gjort som min man sa..varför åkte du inte hem på en gång.

Här bjussar jag på ett kort på mig själv som min kära make har tagit.. Normalt har jag flera födelsemärken i ansiktet men de har jag tagit mig friheten att ta bort.. Man får ju passa på när man kan.

Kommentarer

 1. Vilken dag! Jag vet hur min fyraåring brukar vara ibland så jag förstår att det måste vara illa med två fyraåringar i en affär. Vad gör man?

  Vilket underbart fint kort på dig! Så kul att se mera hur mina bloggkompisar ser ut.

  SvaraRadera
 2. Superfint foto på dig!

  Ja, ibland tror jag man måste undersöka sitt huvud när man släpar tre ungar (varav två fyraåringar) till IKEA, men vad gör man inte... Tack och lov för leklandet - mina barn får jag släpa därifrån.

  SvaraRadera
 3. Ja en del dagar då går allt bara på tok och barnen gör inte alls som man vill...!! jätte fint foto på dig!!!
  det är ju skoj att få ett ansikte på dem man bloggar med:)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥