{ Äntligen hemma }Å så var vi då äntligen hemma igen efter en vecka på de fantastiskt höga och alpinliknande bergen i Norge..
Vi har haft det sååå härligt. Har sovit i tält och lagat mat på stormkök..och det har gått hur bra som hellst med barnen.. Det tar bara 6 h till Jotunheimen från oss..efter bara 3 h så nådde vi bergen...Det är helt makalöst vad höga berg det finns så kort restid från oss... jag har bara gråtit 3 gånger under våra bilturer på serpentinvägarna...och då var inte vägen rolig vill jag lova och det var bara stup ca 1000 meter ner...hövva... när mina föräldrar stannade i sin bil för att ta fina utsiktskort så sa jag till Ch..KÖR stanna INTE för guds skull.... Men det är värt att åka till dessa fina landskap i allafall trots höjdrädslor och dyl för det går inte att beskriva hur vackert det är ..På den här vägen åkte vi... ni kan förstå hur högt det är med tanke på att husen knappt syns på kortet... och ja..ni ser ju dalgången vi har åkt upp från..


När vägen på kartan ser ut så här så kan man räkna med att det är brant och att det är serpentinvägar...

Stavkyrkor finns det gått om och de är så fina..endel är pyttesmå..Vi har åkt pulka och kastat snöboll i bikini och vi har badat i forsar och vattenfall och vi har åkt flambanan upp till toppen på ett berg..(Det var också galet högt där man åkte) Min syrras katt har varit med överallt...till och med halvvägs upp till fanaråken..undra om hon är förste katt så högt upp där.. Min syrra bar henne i ryggsäcken hela vägen..

Mer bilder kommer säkert framöver..
kram så länge.

Kommentarer

  1. VIKA FINA BILDER!! var mycket i norge när jag var yngre men borde nog åka dit igen har glömt att det är såå vackert!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥