Idag slutade jag jobbet tidigare och vi for ut med båten och bums så kändes det som semester... Havet var helt stilla idag och vi kunde ligga på utsidan av Vämlingen.. Jag har varit som en fisk i vattnet... (det är ju snart höst..så man måste passa på..fast för 2 år sedan badade jag sista gången den 24 oktober och till dess är det ju ganska länge..)
När jag kom hem målade jag hallgolvet vitt..sedan tog jag en massa stearinljus och ett glas rött vin och gick och satte mig i växthuset..ca 23.00 ..tände alla ljusen och satt bara där och möööös med mina svärföräldrar och med lite ost och kex.. Nästan varenda kotte som gick förbi på gatan stannade och pekade...så jag antar att det nog såg ganska mysigt ut. ...jag tyckte det var jättemysigt...iallafall.. Nu är det sovadax.. imorgon börjar jag jobba kl 08.. sen efter jobbet ska vi åka genom sotekanalen till hunnebo och äta på Kanten...en tradition som vi gör varje år...
nattinatti

Kommentarer

  1. Det tycker jag också! Att det låter mysigt alltså! Längtar också efter ett eget växthus, men har inte så stora odlingsambitioner, mer för sånt där mys! :)

    Ha det gott! /Lotta-R

    SvaraRadera
  2. Åh, vad mysigt det låter med växthus... själv är jag helt hopplös i trädgården och det hade nog inte blivit bättre med ett växthus men inte behöver man väl ha växter i ett växthus när man kan sitta där och bara mysa...?

    Kan varmt rekommendera ett tredje barn, det är något speciellt att få rå om "bara" ett barn, att få tvillingar är ju underbart på sitt sätt men intensivt som du vet. Att syskonen var såpass stora och de klarade sig mycket själva tyckte jag var en förutsättning likaså att vi har hemskt mycket hjälp, både från mina föräldrar men särskilt min svärmor som är hos mig flera gånger i veckan, guld värt! Vi har ju också två katter men de sköter ju definitivt sig själva, utekatter som de är numera.

    Hoppas du får en bra dag trots regnstänk.

    SvaraRadera
  3. hej igen.. har nu kommit hem från rättvik!! sååå mycket fina bilder du lagt upp!!nu ska jag försöka hinna fixa lite nya bilder till bloggen jag ochså!! blir såååå sugen på att åka till norge nästa år...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥