{inspirerande böcker}
Boken Cards går att köpa lite här och där i sverige. Bla på Papprikabutiken som finns på nätet. Den är jättefin och har många fina kort att bli inspirerad av.
Jag har gjort klart hallen nu..iallfall nästan. Ska försöka ta kort på måndag då mina gäster har åkt så blir det mindre saker i hallen när jag ska ta kort...
Fick tips idag på en trevlig sida. Skickar vidare tipset till er.
http://sextiotalsvillan.blogspot.com/ detta är en sida med inredning bla och lite annat..
Idag har vi varit på sjön hela dagen...dagen startdes med att jag bjöd min familj och syster och 2 vänner på frukost på hotellet. mmmm. vilken frukostbuffe... sedan packade vi saker för vi bestämde oss för att åka ut på sjön trots att det inte var tipptoppväder...sen när vi hade kommit ut en liten bit så spricker det upp och det blir kalasväder.. vi solar och badar hela dan. Sedan åker vi och provianterar och far ut igen...då har det blåst upp och är mulet men vi far ut iallafall...Det var trevligt ..Det var mörkt när vi åkte hem och det är första gången på flera år som jag har åkt när det är mörkt ute. Tur vi har lantärnor... Underbar dag iallafall och vi är helt slut..så nu ska jag sova redan innan 00.00 idag....Kanske något för dig med Petra..bums isäng med dig. LOL:) kram alla snälla och goa besökare.

Kommentarer

  1. Har tror det eller ej börjat med mitt "nya" liv med att försöka komma i säng innan elva, vilket innebär att du är den sista jag hinner besöka innan det är dags att krypa ner under täcket! Får läsa ikapp någon annan dag... fast imorgon skall jag nog ha en datorfri kväll (första sedan månader tillbaka) och mysa med en film bredvid min man. Sov så gott!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥