{överraskning}

Idag kom det en överrasking med posten...Detta fina kortet och....
..den här härliga Stjärnan


Och allt detta från den helt underbara personen Nallebrum som är så gullig som gör detta. Jättevarmt Tack. Jag blev så glad.

Stjärnan passar så bra hemma hos oss. Just min stil. Måste säga att hon har gjort den själv..tror jag iallafall. Ska kolla upp det lite närmare...Jo men det har hon... Kolla in hennes blogg. http://nallebrum.blogspot.com/


Å så till något mkt jobbigare..

Vi har ju haft vitryska barn i några veckor på smögen. I kväll hade vi avslutning för dem och det var inte lätt att säga hejdå. Många av dem kommer från svåra hemförhållanden. Barnen är mellan 8 och 11 år.. Här har de fått kläder, mat och kärlek från många familjer..vilket inte händer varje dag hos dem i ryssland... de svenska barnen har lekt med dem utan problem. Ikväll kom ett gäng med småtuffa killar på 11 år..solbriller och lite cool attityd. Först blev jag lite nervös och undrade hur det skulle gå men efter ett tag hade de svenska killarna mjukat till sig lite..(jag vet ju vilka föräldrarna är och de är trevliga) Först skulle de visa vem som var bäst i att trycka ihop burkar...efter 20 minuter spelar alla fotboll ihop..och de kan inte ens prata med varandra..helt underbart med barn ´som inte har några problem med det...


Jag har fått adressen till några av barnen och ska försöka skicka brev till dem..Hoppas att de känner någon som kan engelska..


Igår pysslade jag hemma enhel del.------------------------------------------------------------------hoppsan där kom katten.... Jag gjorde en tygtavla av en skokartong..


satte spets runt kortet och sedan en blomma längst ner och så på med lite glitterlim...wola´¨
Tack alla goa bloggvänner som har grattat mig. Jättegulligt.

Kommentarer

 1. kul att du gillade stjärnan!!!
  redigerade nog mitt inlägget prisis när du skulle kolla..puhh stackars små barn, avsked är alltid jobbiga och att säga hejdå till de barnen måste göra ont i hjärtat när man inte vet vad som väntar dem.
  kram

  SvaraRadera
 2. och tyg tavlan är jättefin!!!
  är det erat hus??

  SvaraRadera
 3. hmm. jag önskar att det var det. Det är faktiskt grannens hus..Det är ett gammalt foto så vårt hus fanns inte på den tiden...Vi har tyvärr eternitplattor på vårt..fast det har nästan alla här..ska sätta träfoder runt gavlara och dörrar och fönster och dyl och sedan måla eterniten..och ha träbalkonger.. Det är inte kul att ha trähus här ..man får måla om efter bara några år för saltet tär så på fasaderna när det blåser.. Efter en blåsig dag så ser inte jag ut genom fönstren för att det är så salt i luften..De flesta tvättar bara av sina fönster med vattenslangen sen får det vara bra...

  SvaraRadera
 4. ...hihi, så gör pappa också! Fram med vattenslangen och spola av bara :)
  Underbar tavla du har gjort!
  kram! stina

  SvaraRadera
 5. Vilken gullig present, är det inte helt underbart vilka goa människor det finns i bloggvärlden, jag är helt förundrad!

  SvaraRadera
 6. hi,hi spola fönsterna med vattenslang.. det har jag aldrig provat!!! men ska kanske göra det nästa gång är ju ganska slö när det gäller tvätta fönster!!
  ha det så gott!!!

  SvaraRadera
 7. hi,hi spola fönsterna med vattenslang.. det har jag aldrig provat!!! men ska kanske göra det nästa gång är ju ganska slö när det gäller tvätta fönster!!
  ha det så gott!!!

  SvaraRadera
 8. Jätte mysig tavla du gjort!!!

  Å den stjärnan är så fin!!!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥