{Dagens inköp}Idag har jag inhandlat en sådan här...

Elektrisk plastinbindningsmaskin för mindre volymer. Stansar upp till 15 ark (80 gr) åt gången, inbindningskapacitet på upp till 330 ark, elektronisk knapp för snabb stansning, tålig konstruktion som ger maskinen en lång livslängs och varaktighet, pappersstopp funktion, ljusindikering för pappersstopp eller full papperskorg, snygg design. Gör 21 hål,

Här ska göras album, böcker, almenackor, mer album, ritblock, och en massa roliga saker. Ska ju försöka ha en kurs i stämpling/att göra album/kort m.m. framöver och då kan denna vara bra att ha. Hoppas maskinen lever upp till mina förväntningar.

Nu ska jag nana. Imorrn ska jag jobba trots att det är lördag...Dessutom missar jag en kompis bröllop. Om jag har tur hinner jag till festen för att hjälpa till vid tårtan... Kunde inte med att be någon av de andra tjejerna att jobba istället. Det var sååå...min tur denna gången. De andra har jobbat många fler helger än jag under hösten. så det är att bita i det sura äpplet. Men jag överlever nog... Det är ju inte min bästis som ska gifta sig direkt men en väldigt trevlig tjej som dessutom har bott i vårt hus under hela förra vintern och nu i höst. Så lite trist är det allt. -vadå tycka synd om sig själv...det är verkligen inte synd om mig. så det så. (Jag har iallfall snart en plastinbindningsmaskin)

GODNATT.

Kommentarer

 1. Hej! :)
  Tack för att bli tillagd till fredagsupdaten! Cool!

  Sâ kul med nya ansikten pâ bloggen, sprang genast hit och kollade ocksâ! :)

  I ♥ photoshop too! Är helt fast, kan inte framkalla ett enda foto utan att pilla lite först, även om jag är än sâ länge amatör...

  Sâ mycket fina foton! Och scrapping! Läste att du undrade vad det kostar för Flickr, jag betalade 24$90 för ett âr och no limit pâ uppladdade bilder, billigt!

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 2. Tack för din kommentar! Jag har allt varit hos dig förut, men är lite dålig på att kommentera...tror vi dessutom gick Mikaelas Photoshopkurs samtidigt? första kursen hon hade?
  Annika

  SvaraRadera
 3. tack för peppande ord i min blogg... och lyck atill med din nya maskin !

  SvaraRadera
 4. tjingeling.. kan inte låta bli att kika in på din sida fast mitt öga borde vila men...mycket fint har du gjort och kul med nya maskinen..

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥