Ska ändra texten till Latin ...Tror jag..
Det är så kul för jag har någon besökare som är från Täby kyrkby här på bloggen..har jag sett....Kan det stämma tro... Det roliga är att jag nämligen är från Vallentuna ...Så jag är ju ganska nyfiken på vem denne Kyrkby-besökare är. För er som inte vet så ligger Kyrbyn i grannkommun..
Du kan väl skriva en rad om du ser detta kära Täby kyrkby besökare..
godnatt alla vänner och sådana jag inte känner.
Ps..Imorgon har jag ett paket på posten att hämta....Kan det vara min Plastspiralinbindningsmaksin tro----YYYYYYY

Kommentarer

 1. Cecilia Larsson23 oktober 2008 07:54

  Vilka fina posters du gör Anne-Maj!
  De är verkligen jättefina.Fattar inte när du hinner med allt.

  SvaraRadera
 2. tack. vad snäll du är. Det är ju så kul att pyssla..och jag måste nog pyssla till en viss del för att må bra eftersom jag är en kreativ själ och konstnärligt lagd.. måste lixom få ur mig ideerna jag får titt som tätt..

  Det är inte alltid socialt mot mina nära och kära men mest är det väl Ch. som får ta den smällen.

  SvaraRadera
 3. Jag är inte från Krykby men från Gribbylund så vi bor väldigt nära!! Vore kul att träffas någon gång på riktigt! Måste bara fråga dig om du har sett att vi ska ha vår stor mara nu på lördag här i Gribbylund... vore så kul att träffa dig och Lucy kommer att ha en kurs under maran. Kan du så får du gärna lämna en kommentar i min blogg så kan jag berätta mer! Förresten, superfin tavla!! Meri

  SvaraRadera
 4. ah, jag som trodde att det var jag! jag bor i ella park och bussen till kyrkbyn är samma som jag tar från mörby c. men hursomhelst. vad roligt med folk i täby/vallentuna som scrappar!

  SvaraRadera
 5. Cecilia Larsson 223 oktober 2008 17:13

  Fick en smärre chock när jag klickade på kommentarer för att skriva nått och sen översta kommentaren var från Cecilia Larsson: Vaddå, jag har ju inte skrivit nått än, är det här tankeläsning... ja, just ja, ni känner en Cecilia Larsson till...
  Skulle precis skriva det min namne skrev: Vad duktig du är!! Kommer ni till oss då i november?? Ni kan ju sova kvar om ni vill, till söndagen! Kramar från oss.

  SvaraRadera
 6. tjingelimg!!!
  ååå älskar dina posters!!! är det något du tänker sälja???
  super snygg!!!

  SvaraRadera
 7. Ha. va salt. 2 från de krokarna... Den jag ser på min logg är någon som bor nära bodviksvägen i bällsta/kyrkbyn.... Kul att ni är fler från de trakterna iallfall. Jag känner ju till er båda som redan har skrivit här innan i kommentarerna. Känner igen era bloggnamn men visste inte att ni bodde nära vallentuna. Tyvärr bor jag inte längre i vallentuna. men det är kul iallafall.

  SvaraRadera
 8. grannar eller inte grannar, hursomhest så kan vi ju vara blogg-grannar;)!

  SvaraRadera
 9. Skitsnygg alltså- du e´grym!!!
  kramar och trevlig helg

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥