{äventyr i skogen}


Vilken dag det har varit idag. För det första har det varit toppenväder och för det andra har det inte varit så kallt.. Vi har ju varit i Strömstad i helgen så imorse så bestämde vi oss för att vi skulle till skogs. Fikat packades, korgar fixades iordning och det bar iväg.. På detta ställe får man inte köra bil hela vägen fram till skogskanten utan man får traska en bit först så det gjorde vi... In i skogen för först fotografering och sen för att spana in svamparna...snopet. jag såg inte en enda först.. Jag bad min ena 4 åriga son att spana åt mig.. 2 sekunder senare...-Mamma..kom här är massor av svamp.. och javisst han hade såklart svampögon för han fann massa kantareller..å så fortsatte det i ett par timmar..han hittade och jag plockade. Sedan slöt vi upp med resterande deltagare av klanen Persson för att fika. Vi fikade vid en liten tjärn som var superfin med näckrosor och allt.. Sen var det dax igen för svampen.
Jag och min kära mor och mina 2 pojkar bestämmer oss för att gå till ett ställe och sedan sluta upp med resterande grupp för att gå tillbaka till bilen. Sagt och gjort. vi knatar iväg och hittar mer svamp. Sen helt plötsligt har vi tappat bort mamma/mormor... Vi går vidare och upptäcker att vi dessutom har tappat bort mormors/min mammas ena stav..(hon hade stavar med sig i skogen=) som mina barn bar på) Jag får springa tillbaka en bit och där finner jag staven som en av barnen har tappat/glömt i sin iver att plocka svamp. Ja-ja vi fortsätter utan mormor/mamma .. men med staven och går mot bilen. Strax innan bilen finner vi mormor/mamma iallafall.. Resterande sällskap har tröttnat på att vänta och har åkt hem för att fixa mat... när vi väl sitter i bilen ser jag att A saknar sina glasögon..som är 3 dar gamla... Jag utbrister- Nej det är inte sant... (vid detta laget är jag helt död för vi har gått en bra bit) Det blir till att vända för min del. Min kära far följer med mig... Som tur var så trodde jag att jag visste var glasögonen var men för att komma dit måste jag starta om uppe vid Tjärnen/sjön.. så det bar iväg dit och sedan fick jag gå i mina egna fotspår den väg vi tidigare hade gått...och efter en stund så finner jag trädet där jag hade fotat A vid.. och på det kortet hade han glasögonen men inte på kortet efter i kameran..så jag hade siktet inställt på detta träd..vilket var tur eftersom glasögonen låg där halvt begravda bland barren.. Sen var det bara att pulsa tillbaka genom skog och sten till bilen igen...

VARFÖR HÄNDER DETTA MIG HELA TIDEN::Saker försvinner..,kort, plånböcker, glasögon , pengar osv osv....
Nu är vi hemma på smögen igen och här lär ingen gå vilse iallfall.
Godnatt

Kommentarer

 1. *skrattar* Nää, så länge man ser havet vet man var man är!
  Jag vågar mig aldrig ut ensam i skogen, tror inte att jag hittar tillbaks igen...skönt att allt och alla kom till rätta!
  kram! stina

  SvaraRadera
 2. hei og takk for kommentar!!!

  jeg har nok dessverre bare vindus-shoppet litt...og ikke bestilt noenting;) det hadde nok blitt vanvittig dyrt...

  var derimot på en liten tur igår, til en kjempeflott scrappe-butikk 2 timer herfra...så fikk handlet litt godsaker der:))

  ha en super dag...
  klem tara

  SvaraRadera
 3. ha,ha... det är inte lätt!!!

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥