A touch of pink
En hårt konsentrerad Albin.. Leksakerna är min pappas och hans brors gamla leksaker så de är säkert 50 år gamla kan jag tro.Idag har vi varit i kyrkan och sjungit adventssånger. Det var så himla mysigt. Första gången jag fick lite julkänsla för i år. Snön har ju inte visat sig här ännu. Det kom lite hagel en dag men mer har det inte varit. Det är ganska milt ute fortfarande Blir väl så när man bor så nära havet.
Ikväll ska jag se en film har jag tänkt.. Får blir ngt med Will Smith..

Jag har sådana kval över mina julklappar.. vanligtvis brukar jag göra många av dem själv men nu när jag jobbar heltid så hinns inte så mkt med. De 2 senaste åren har jag gjort fotoalbum åt hela släkten och även klippt ihop och redigerat filmer med barnen..med effekter och musik och allt möjligt. Förstår inte hur jag har hunnit det...
kram på er alla och ha en härlig vecka.

Kommentarer

 1. härliga foton!!! Kul att gamla leksaker funkar fortfarande!!!
  Njäe nu har vi ingen snö hos oss längre, den smälte bort för flera dagar sedan :/
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. fina foton!! och så snyggt redigerade:)
  kram

  SvaraRadera
 3. Helloj!

  Tack för tipset pâ filtret! :) Ska kolla om min CS3 (pâ franska!) har det... Är svârt ibland att förstâ vilket som är vilket.

  Jo, jag fotar mina LO's, men med ett jäkla arrangemang! Jag klistrar upp den (LO'n) pâ en vit kartong som lutar mot väggen och som stâr pâ en annan vit kartong som ligger ner och det hela stâr pâ den enda byrân som inte är i motljus... Hänger'u me? :) Sen jag började med det sâ är det mucho lättare att fota dem. Detaljerna blir mycket skarpare och whitebalance lättare! Nu vet du! :D

  Skulle gärna vilja ha lite snö här nere ocksâ men senaste det snöade pâ riktigt var 1987! Jag lär fâ vänta... ;)
  Enda julklappen jag gör i âr är till svärmor, en broderad kökshanduk tänkte jag mig vâga pâ. Hon tycker allt jag gör är fint även om det är halvdant, fniss!

  Oj, nu skrev jag en bok igen! :)
  Hej hopp!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥