New toy -- Bamboo Wacom tablet

Wow. Efter vår skridskoåkning idag så har jag installerat min nya teknikpyl som jag fick i julas.. Jag är ju helt såld på tekniska prylar.. särskilt när det gäller saker till Datorn.. Å då i julklapp i år fick jag en BAMBOO rit/skriv bord/platta .. ja hur ska man förklara den.. bäst att få in en bild här..
Denna bild har jag hämtat från http://puppy52.com/
Så där ja. Så ser den ut. Jag kan rita och göra illustrationer direkt in i datorn och även skriva.. och det bästa är att jag kan använda pennan som hör till..som en mus. Så när jag jobbar i Photoshop så använder jag inte musen utan kan istället rita fram olika saker som när man använder svampen m.m. Desto hårdare jag tycker med pennan destor mer använder jag funktionen som jag har valt.. vill jag ha tunt med färg på min bild ritar jag med lätt hand och vill jag ha massor med färg så trycker jag hårdare och så är det med suddet och med svampen och med skärpeverktyget m .m. Förstår ni vad jag menar.. Himla bra iallfall är den och jag är såå nöjd.
Imorrn är sista dagen på ledigheten sen är det back to work som gäller.. har vart skönt att vara hemma så länge.. 2 veckor drygt..
nu är det hög tid till att sova. natti natti.

Kommentarer

 1. Grattis! Jag har haft min i snart ett år och har inte ångrat mig en sekund.
  God fortsättning!
  /A

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag har oxså kollat in denna-men inte investerat i en ännu. Bra att få lite recension av någon :) Vad använder du för ritprogram?
  Ska oxså börja jobba imorgon efter två veckors välbehövlig vila. Lite ångest är det-men det kanske är bra att komma in i lite rutiner igen. Nu ska jag ge mig på att göra iordning mitt hobbyrum :)

  SvaraRadera
 3. Hm, den där verkar bra. Vad funkar den på för program?

  SvaraRadera
 4. Jag använder den i psp och i illustrator och som en mus i utforskaren eller word m.m.
  i psp är allt möjligt. där kan man skapa mörkare partier.. eller ljusa upp bilden på olika ställen genom att bara välja rätt verktyg och sen använda pennan och rita fram skuggor eller ljusa upp olika partier.. eller bara rita på fri hand rätt in i psp.. de är de programmen jag har testat ännu.. men den borde funka på fler program. man ska kunna göra egna typsnitt och sånt.. men det kan jag ej ännu..
  kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥