fotobok och bilprovning

strössel


strössel

Har hunnit med att göra 2 sidor till den nya fotoboken. Himla smidigt med Ali Edwards fotoboksmall... som finns här att köpa på designer digitals.com
Hon gör  jättemånga fina mallar som man kan köpa och använda då man scrappar eller gör böcker. 



http://www.designerdigitals.com

Idag har jag även vart iväg och besiktigat bilen. Alltid skönt att ha det gjort. Mina svärföräldrar från stockholm var med mig... De satt i sin bil och jag i min... vi var de enda på hela området.. vi var alltså i Lysekil kan jag tillägga och gjorde detta... i sthlm är det ju fullt med folk som ska besiktiga sina bilar varenda dag... tillskillnad från här.. Så när det var min tur så åkte garageporten upp på hallen och där i en enda klunga står 7 killar och hänger och enbart väntar på att jag ska rulla in... min svärfar sa.. VA- behövs det 7 grabbar för att ta hand om dig.. å så garvade han.. Han var väl inte van vid att det inte är sthlm vi är i.. Jag kan säga att det gick undan på besiktningen iallfall.. å jag behövde bara byta en lampa. thats it.. thanks for that..

Imorrn är det byggjobb som gäller igen. Får se om jag får va på tak eller sätta upp råspont.

Nattinatti

Kommentarer

  1. Åh, så fina bilder!! Hur klistrade du strösseln? Pau kommer säkert vilja testa om jag visar bilderna till honom! ;) Kram!

    SvaraRadera
  2. Heeelt underbara, gillar verkligen färgerna i dem.

    SvaraRadera
  3. Ursnygg! Är sååå sugen på att själv fixa med en bok, har börjat litegrann, men tiden..., ja du vet.
    Kram!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥