utmaning

Har tidigare även blivit utmanad av MyaMia att berätta 7 hemska sanningar om mig.. och jag passar på att berätta dem nu då hon så lägligt har vunnit.

This is the baaaaaad things about me...

1. blir hiskelig grinig i vissa lägen då jag inte har ätit mat...
2. Ibland talar jag om saker som om jag var helt säker på att jag har superrätt.. ..så här är det helt enkelt.....  Fast det är inte riktigt min mening att låta så.. Fast mitt tonläge är sånt..
3. Jag är jättedålig på att ta bort mitt smink på kvällen. Oftast hamnar jag vid datorn och sitter där tills sent och så blir jag paniktrött och bara borstar tänderna och sen stupar i säng... inte bra.. måste skärpa mig med detta...
4. Har inget tålamod. Skulle aldrig kunna bli lärare. Blir jättestressad av att stå brevid någon annan  som inte är supersnabb på datorn..ajajajaj.
5. Är lagd åt skadeglädje hållet.. Givetvis inte om någon gör illa sig.. men ni vet..såna filmer man ser på Youtube.. när folk råkar ut för olika saker.
6.. tar denna listan aldrig slut..... hmmm...  Det är faktiskt ganska hemskt av mig att lämna min man varje kväll själv nere i tv-rummet för att gå till min dator.. Det värsta är att jag trivs väldigt bra när jag får vara kreativ.. 
7. Äntligen... sista hemskheten.. jag har ju säkert en massa till men jag är totalt värdelös på att hålla koll på nycklar och plånböcker.. tappar dem.. förlägger dem nånstans.. glömmer jobbets bärbara telefon lite här  och var på jobbet ibland... Sååå typiskt dig. brukar det heta..

Vet inte  hur jag ska göra med att utmana andra.. har sett att det redan är många andra som har haft detta på sin blogg.
Men jag utmanar iallafall

å nallebrum.. fast hon har redan blivit utmanad...
Kommentarer

 1. hihih så kul att läsa lite mer om dig :) kram

  SvaraRadera
 2. Välkommen till klubben! hi hi, känner igen en del av det där!

  Jag skall fundera ut en egen lista men den kanske kommer nästa vecka för nu är det full fart inför 1-års-kalas i helgen.

  SvaraRadera
 3. Ha ha, man är inte helt perfekt trots allt... Denna utmaningen fick jag även förra veckan, så mina ovanor hittar du här:http://familjenjohnsson.blogspot.com/2009/02/utmanad-igen.html

  Ha det så bra
  Kram Annelie

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥