Kalas

grattis55-2


grattis55

kalas09

Idag har vi äntligen haft barnens kalas. Det vart lyckade 2 timmar. Pizza och grönsaksstavar till mat.. ingen läsk här inte ..utan det blev saft till detta.. Barnen var iallafall uppe i triss.. eller vad det heter.. tror att alla hade det roligt. 
Kidsen fick nästan för mkt paket. Helt galet... När det var 5 paket kvar så hade de tappat lusten att öppna fler.. så vi fick ta en paus. Det blir väl lite mkt intryck. Vi var ju ganska många på kalaset. 18 barn tror jag det blev. + några vuxna. 

Efter maten blev det glass-strut med strössel.. som inte var strössel.=). det smakade plastkulor. Borde givetvis ha smakat dem innan själv, då det var ett nytt märke för mig.. så vi fick skrapa dän strösslet. men det gick bra.

Nu är jag heeeelt slut och imorrn ska jag jobba på bygge igen så det är bäst att jag sover nu. Blir ju alltid lite extra trött då jag jobbar fysiskt med kroppen mot när jag jobbar på hotellet.

Kram på er alla. och välkomna hem ni som har varit på Kryssning. Hoppas att ni hade det roligt.

Actionen som jag har kört på korten är  Vintage Film. Ni hittar den i  några tidigare inlägg som jag hade för nån dag sedan. 

Kommentarer

 1. ni överlevde kalaset:) härligt..
  va duktig du är som gjort pizza,
  fina foton.. kram

  SvaraRadera
 2. härligt med kalas....
  å mysigt foto!!!! som alltid! :)

  SvaraRadera
 3. Vad härligt med barnkalas, snart är det dags här också fast med sexårskalas.

  SvaraRadera
 4. Hallå där!! Kalas...kul... ja det är BRA att det är utan läsk, MEN en rolig 'trolldryck' är svart vinbärssaft med ananas i. Man kan ha hel, bitar eller kross, eller bara saften - summan av det hela är en lila dryck!! Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥