Mums

krafta2

krafta

Idag ringde telefonen. Det var fiskaren Tommy som undrade om jag ville ha lite kräftor.. om jag ville.... det var ju klart.. kruxet var bara att de var levande och skulle kokas.. har bara kokat krabba..
Men det gick bra och vi fick en fantastisk måltid till kvällsmat.. Mums.

Kommentarer

 1. För bubblan va fuskigt!!

  Kommer ihåg en gång när vi låg med båtarna i Smögens hamn och rätt som det var så hivades det ner en stor svart sopsäck full av kokta kräftor ner i durken, det var Olles (kompis från Kungshamn)polare med fiskebåt som tyckte vi skulle ha kräftor på midsommar!

  Jag älskar verkligen kräftor men är lite ambivalent vad det gäller tidpunkt för dessa godingar - är det kräftpremiär och kräftskiva så är det...men numer fuskas det rätt friskt! hihi!

  Kanske fiskare Tommy känner Olle och Martin Johannesson från Kungshamn?? Dom bor ju inte där nu iofs men förr....

  SvaraRadera
 2. Det måste jag kolla. Jag känner igen namnen olle och martin i en kobination.... får spåna i det... Det är iallfall rena lyxen.. så är det att bo vid havet. helt underbart.. kram

  SvaraRadera
 3. Gud vad läckert!!! Fördelen med att bo vid havet :)

  SvaraRadera
 4. Shit va grymt! Önskar att jag bodde granne med dig :D

  SvaraRadera
 5. ååå så gott, fast jag skulle nog inte vilja koka dem själv... levande?? uha!!
  kram

  SvaraRadera
 6. Va? Varför ringer inte fiskaren mig?? Kräftor, mums!
  Sambon brukar fiska det ibland... på sommaren då. Och har kokat här hemma. Jag vill inte se när de stackarna kokas. Men goda är de!
  Kan du ge fiskaren mitt nummer tro?

  SvaraRadera
 7. ÅH...VAD...GOTT!!!!! Vi pratade just om kräftor härom kvällen. Äldste sonen var sååå sugen på det och vi förklarade lite fint att det var visst vi också men att man fick välja sina tillfällen för att havskräftor inte är helt billiga... Tänk att bara få inkastat en påse i köket... VILKEN DRÖM!! :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥