Påskpyntat

grenar

gladpask

albins kyckling

mossägg


Nu är PÅSKEN här. Det är lustigt för även om jag inte skulle veta vilken dag eller vecka det var så skulle jag iallafall kunna säga att det är påsk. Smögen är inte längre en lugn och folktom ö... ALLA sommargäster har nog kommit hit för att öppna upp sina hus. Det står bilar utefter hela gatorna och det lyser  i husen och det spelas musik i natten. Bryggan är full med  liv under dagtid då alla vill gå där i solen och mysa....och att handla på ica tar evigheter...=)
Men det är kul.. ett tag iallafall. Så länge alla går på trottoaren så  är det OK. Turister har en förmåga att alltid gå mitt i vägen...bara för att det är en liten ö... med smala gator.. jaja.. jag säger iallafall Välkomna tillbaka alla sommargäster.

Har hunnit påskpynta lite granna. Det får bli lagom. Inomhus har jag bara tagit in lite grenar från körsbärsträdet och satt i mormors gamla dekorationer i trä där och sen ställt fram barnens pynt som de har gjort själva. Utomhus har jag gjort lite mer. 

Här på västkusten och särskilt runt Kungshamn och Smögen så har de en tradition.. hur gammal vet jag inte men man klär ett träd/buske här och där med påskfjädrar. Om man inte har  ngt träd på tomten så tar man hem ris som man klär med påskfjädrar i alla de olika färger som finns. Ganska så dekorativt tycker jag som dessutom har anammat detta. Har också planterat påskliljor och mini pangseer i växthuset. Så nu får våren komma. Jag är redo vill jag  lova.

Kommentarer

 1. Härligt påskpynt! Alldeles lagom!
  Glad påsk!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. va härligt det låter med sommargäster som kommer och öppnar upp sina hus:) kan du inte fota lite bildr från bryggan ochså så vi får se hur det ser ut på smögen:) har ju varit där för typ 100 år sedan, så jag kommer inte alls ihåg!! kram

  SvaraRadera
 3. Härligt med påskpynt! Ville bara tacka för tipsen om actions och presets, ska testa dessa snarast!

  SvaraRadera
 4. Härligt, hoppas solen fortsätter lysa på er också!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥