läkarbesök och några kort

owl

dream

dream

birds

I helgen har jag pysslat som ni ser. Stämplat i  massor. Idag har jag inte det.. Efter en timme på jobbet så ringde min man och sa att A hade skadat sig så jag fick kasta mig i bilen och fara hem 3 mil och åka till vårdcentralen.. där hade A redan varit med dagisfröknarna och satt nu och väntade på mig. Han hade spräckt upp hela läppen och tanden var borta.. Vi trodde den var utslagen men det visade sig att den hade tryckts upp i tandköttet.. Hövva. stackarn. Så vi fick fara till tandläkaren och var berädda på att dra ut tanden.. men det visade sig att den kunde vara kvar så får vi se om den trillar ner så smångingom.. lilla stackars A. jag tycker så synd om honom. Men han är tapper och klagar ingenting. Så duktig.

Så istället för att jobba har han och jag sett på film. Å nu är det dags att hämta hem den andra krabaten från dagis. Han vet nog inte att A har gjort illa sig ännu.. De går på olika avdelningar.. Vi får se vad han säger om saken.

Hat bäst och tack för era ord när jag själv känner mig som värdens sämsta och otåligaste mamma.

Kommentarer

 1. Aj aj stackarn!!! Glass kanske hjälper mot ont i munnen ;)
  Skönt att få en lugn stund med mamma ensam!

  Jätte härliga kort du har gjort!

  SvaraRadera
 2. Så fina kort! Jag har oxå uggle-stämplarna. Så fina!

  Stackars liten!

  SvaraRadera
 3. Ohhh! Stackars liten A!
  Det är så otäckt när de slår sig i munnen. Hoppas att det går bra med hans tand.

  Jättefina kort!
  Kram! Stina

  SvaraRadera
 4. Tack ska ni ha för era varma kommentarer. A sover som en stock nu.. stackarn.

  SvaraRadera
 5. Vilka fina kort du gjort. Kul att stämpla ibland, man tar fram dem alldeles för sällan nu för tiden. Är nog för lat, sitter hellre och scrappar digitalt istället för att dra fram massa grejer.
  Stackars liten :( Det är otäckt när de slår i munnen och tänder, usch. Man känner sig så hjälplös också, man kan ju inte göra något för att hjälpa dem. Leo slog i ena framtanden för ett tag sedan och den blev alldeles grå. Fick gå flera gånger hos tandläkaren och kolla den, men vi slapp att dra ut den i alla fall.
  Ännu fler kramar till er bägge

  SvaraRadera
 6. ojoj, mycket sjukhus och tråkigheter. krama A så mycket från mig och tove och john.

  tack för underbara dagar hos er. helt ljuvligt. idag har jag stämplat och grejat. tack snälla du!
  kram kram

  SvaraRadera
 7. Nää vilken mardröm! Hoppas han känner sig bättre nu.

  Kommer du ihåg när vi skulle träffas på scrapmässan, då trillade ju Nils med munnen rätt på glasbordet här precis när jag skulle åka och blodet forsade, man blir ju rätt orolig när det händer nåt med tänderna.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥