Mer exempel på maybe*mej actions

Free Maybe*mej Action

samlingorg

På detta tillfixade fotot så har jag först använt mig av min egna action maybemej pastell free action och sedan gått in på kontrast och sänkt kontrasten lite och även brightness. thats it. jag har inte ljusat upp bilderna innan jag la på actionen för det ingår i själva makrot. Jag har fått en känsla av att den rosa färgen i denna actiontrio är lite för rosa... ska se om jag kan ändra det. Det är den gula actionen som jag har använt till dessa foton.. Du laddar hem dem här under.

Download my action here.

Free Maybe*mej Action

kyrkaorginal


bedtime
En av mina sötnosar på hotellet i Riga.. 

pirates2

Imorrn är det hattparad på dagis... å då ska man komma på några hattar att använda.. visst de kan låna mina.. men det sägs att det ska bli regn i morrn och då vete sjutton om de får ta mina så jag tror att de får ta en brandhjälm och en piratmössa... det får duga.. de ska gå på parad.. måtte det inte bli regn.. de ska gå ganska långt.. å sist A gick samma sträcka i gummistövlar hade han värdens skoskav efter stövlarna.. stackarn. byxorna hade åkt upp ur stövlarna så kanten hade skavt på benet.. och det är ju inte lätt att se under alla galonisar och allt.. nä så sol beställer vi.. 

Nu ska jag göra ett sista inlägg på Twitter för ikväll och sen bums i säng.. är det ngn annan förutom MyaMia och Selhammar som har det undrar jag med.. Hojta till då ... 
kram och gonatt.

Kommentarer

 1. Du är verkligen duktig på att fotografera! Så snällt att du delar med dig.

  SvaraRadera
 2. hej hopp!
  Så läckra foton och jag bara måste testa dina actions. så himla fina. i helgen hoppas jag att jag får tid till det :)
  Tänkte även på det här med bloggar. Du frågade för ett tag sedan om man såg två eller tre stycken rader. Nu sitter jag vid en dator på mitt gamla jobb. (en stenålders-skärm) då ser jag bara två rader. Det verkar som om dina lägger sig under varandra, de två til höger alltså.
  Jag upptäckte dessutom att min blogg ser helt konstig ut. Min högra sidomeny syns inte alls. Usch, jag fattar ingenting. Trött på min blogg nu. Det är så man undrar om man ens orkar hålla på. Det är ju alltid svårt att veta hur andra ser ens blogg. Tänker på färger osv. tex så är min header alldeles för illgrön i färgen när jag kikar i skolan. Men jag är jättenöjd över hur det ser ut hemma. Tröttsamt!!!

  Men i alla fall... nu ska jag vara positiv :) Ska testa dina actions i veckan, kram och tack för att du delar med dig. du är så himla duktig :)kram

  SvaraRadera
 3. Bara magsjuk!!? Stackars stackars dig, hoppas du känner dig piggare.

  Du är så otroligt duktig som gör egna actions, hur hinner du allt?

  SvaraRadera
 4. Hej! Snubblade in här via någon annan blogg, och tyckte din blogg var väldigt mysig! Fina actions också - jag har laddat hem och tänkte testa vid tillfälle. TACK!

  Jag återkommer säkerligen, det verkar som om vi har ett par gemensamma nämnare, som intresse för foto, två små pojkar etc.

  Trevlig kväll! /P.

  SvaraRadera
 5. Vilka fina foton! Älskar den varma känslan din action ger bilderna. Måste prova :) Tack för att du delar med dig!

  SvaraRadera
 6. Hej och hallå!
  Har lite dåligt samvete över att jag aldrig hinner kommentera själv nu för tiden. Tack för all uppmuntran den senaste tiden, du är så gullig :)
  La till dig som kontakt i Myphotobook nu, jag hoppas att jag gjorde rätt och att det funkar.
  Du har ju varit himla flitig den senaste tiden. Gjort egna actions, bara en sån sak. Ser ju jättefina ut, har laddat ner och måste testa i veckan när jag får lite tid över från all fotoredigering som gäller för tillfället. Jättekul, jag tackar och bugar, du är så himla duktig!!!
  Ha en skön helg!
  Kramar Tessie

  SvaraRadera
 7. kikar in och önskar skööön helg!
  Vi drar till gävle..Hoppas du får det gott..och inget retur av magjukan...URK.
  Sen vilka underbara foton...du är såååå instpirerande ♥
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥