vår i luften igen

apple bloom

Idag har det varit riktig vår igen. Kallt i luften och varmt i solen. Jag har fått halsont.. vilket hör våren till. Inte sommaren som jag inbillade mig hade kommit. 

Vi är nu hemkomna från sommarstugan. Barnen ville ju så klart stanna men vi hade sjukhusbesök på Uddevalla Sjukhus idag. Hos ögonläkaren. Killarna byter glasögon som.. ja inte som kallingar kanske.. men iallafall var 3-dje månad vilket jag tycker är ofta. Det går åt en hel dag när vi är där. Först får man vänta läääänge på att komma in sen ska synen kollas med tavla och pekpinne sen ska droppar i ögonen  och belöning ska delas ut i form av klistermärke sen en timmes väntan med glassbesök och suddig syn och lite bråk mellan killarna sen in till Birgitta igen med allt pill på alla maskiner och fortsatt tjafs mellan killarna som hela tiden ska säga vad den andre ska göra.. Idag lyckades de sysselsätta allt folk i den 25 meter långa korridoren på sjukhuset.. Det är konstigt. Killarna ska hälsa på alla och fråga vad de gör där och så ska de tacka hela sjukhuset för att de har fått KÖPA glass.. Fråga inte  mig varför de tackar när de själva har betalat och fråga mig INTE varför de tackar sjukhuspersonalen... eller besökarna för det?? Ja ibland undrar man vad de tänker.. eller så tänker de inte alls utan är helt enkelt så glada att de har fått glass att de vill tacka hela världen.

Sen är vi alla helt slut och DÅ ska vi till Torp för att fixa själva glasögonen och allt vad det innebär med att prova ut glasögon och så allt pill på de maskinerna där och alla glasögonen i affären.. sen lite bråk igen mellan killarna och  sen är det alltid  någon som tar fram kakburken och delar ut kakor till dem så blir de ännu mer spidade av det sockret. =) Japp  ni hör... en enda lååååång klagan från mig idag. Men dessa dagar när vi ska dit är inte tipptopp roliga. Jag fick mig ett par arbetsskor iallafall och en hamburgare i bilen. =)

Å nu bums isäng för i morrn ska vi upp runt 6 tiden och nu är kl snart 00.00
Ska försöka fota lite kort jag har gjort under de senaste dagarna.. återkommer om det.

klicka på fotot om ni vill veta vilken overlay det är .. Har skrivit det på Flickr

Kommentarer

 1. Det låter lite svettigt!!! ;)
  Underbart foto!!!! o snygg overlay

  SvaraRadera
 2. Oooo my god - tålamooood. :D

  SvaraRadera
 3. Oj, oj, oj, det där lät som om det har varit en lååång dag för dig. Tålamod är vad som krävs. Jag vet hur Leo pratar hela tiden om just ingenting och frågar alla om allt och inget, så jag kan tänka mig hur det då är att ha två, som dessutom bråkar med varandra också. Härligt :)
  Kramar

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥