händelerik dag

snurr

dans2

walking

 Ja jisses vilken dag.

1. vaknar till att Mannen ropar på mig vid 8  snåret... Jag och barnen går ner. Där ligger lilla Texas och har fått en kattunge.. och vi som inte ens visste att hon var gravid för hon fick ju P-piller minsann. Det ledsamma var dock att kattungen inte levde. Hon dog nog i förlossningen. Hon var så  fin. Samma fäger som sin mor och jättesöt. Vi fick pyssla om Texas hela förmiddagen så att hon skulle känna sig bra igen. Vi fick naturligtvis också ha begravning.. för lilltexas som vi döpte kissen till.

2. Sen var det dags att fara ut till Hållö. Det åskade när vi åkte ut med båten. Det var dock sol men vi var mitt på gränsen. himlen var kolsvart inåt land. Där ute på Hållö var vi på invigning  av kapellet som min man har byggt. Massa folk kom.. och en annan kanske tillockmed hamnar i Bohusläningen imorrn.. Hon tog mitt namn iallafall så vi får väl se. =)

3. Just som invigningen ska starta och då alla har blivit tysta utbriser A 5 år.. Pappa!!! -har du tandsten????? Pappa viskar-- Nä..inte längre..
A-svarar.. Jo men pappa- Det har du. Du är svart mellan tänderna???
Pappa viskar-- Nej men A. Det är jag ju inte.. Och A säger JÄTTEhögt.. MEN PAPPA... DU HAR JU FAKTISKT VISST TANDSTEN.. å alla tittar såklart på pappa C.

Pappa är mindre glad men ni kan ju tänka er mig.. hua vilken  pärs att försöka fnissa tyst i ett sånt läge. Tårarna bara sprutade..

4. När vi är påväg hem igen med båten så ser Pappa C att det är rött och svullet på benet. Han kommer på att han har blivit fästingbiten under midsommar på det stället. Det dunkar och en cirkel på 9 cm i diameter är svullet och rött.. Så det blir en tur till Akuten. Han får mediciner och med orden att han får avvakta några månader innan man ser om det är ngt farlig så åker han hem igen.

5. och whooops så är kl 01.14 och det är hög tid att sova.. Det är ju trots allt söndag för en anna vanlig dödlig som inte har semester ännu..

Hej svej på er alla  andra nattugglor som kanske har semester redan och godmorgon till er som är uppe med tuppen.

Bjuder på några midsommarbilder från Stugan i Strömstad.

Kommentarer

 1. Oj oj oj, det var en händelserik helg. Barn är ju för härliga, man kan aldrig skydda sig från deras avslöjanden :D

  SvaraRadera
 2. hoppas allt ar bra med er!! sjalv sitter jag inne och klickar pa datorn och molly sover.. har haft lite otur med vadret, just nu regnar det....och jag ar den enda pa hela resorten som har linne:) sag en tjej med fleece jacka..men sa kallt ar det inte tycker jag.. aker hem i morgon sa da far vi horas sa vi kan ta en tripp till er snart!!! kram

  SvaraRadera
 3. Här händer det grejer, synd på lilla kissen!

  Tandsten...jag skrattar på mig!

  SvaraRadera
 4. <3<3<3<3 Underbara barn!!! Hur blev det festingbettet??

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥