Trädgårdsarbete

in my window

pink is your dress

Idag har det varit trädgårdsarbete för hela slanten. Redan innan kl 10.30 hade jag vart hos tandläkaren med barnen.. handlat på Sotenäs trä. Städat och vattnat blommor hos min morfar, och  även handlat blommor på sollidens handelsträdgård.

Sen efter det har jag bara pysslat i trädgården och  hängt tvätt ute.. vilket jag älskar att man kan  göra. Jag och barnen har gjort ett grönsaksland med pallkragar... vi insåg att vi behövde mer jord. Medan jag sprang in efter pengar så hoppa barnen in i bilen.. När vi kom fram till Ica (Där vi ibland köper jord) så insåg jag hur barnen såg ut... Hjalmar hade bara badbyxor på sig och ett par röda arbetshandskar och skor... och Albin var ännu värre... han hade bara hoppat in i bilen utan nånting nästan... Han hade bara kallingar och en t-skirt på sig.. inte ens skor..
Så det var bara att gå in på ica och låtsas som ingen ting.. =)

Den översta bilden på en bok är en gratis textur som man kan ladda ner.. jag ska se om jag hittar var bara.. det var iallfall på Flickr.. men jag hittar inte tillbaka till den sida.. vilket är synd för den var bra och där fanns massor med fina texturer.. jag får återkomma om det framöver.

hejsvej

Kommentarer

  1. Hi hi!!!Busiga små killar du har!!! KRAM

    SvaraRadera
  2. Vad härliga bilder! Går också och pular iträdgården efter jobbet, planterar, gräver och bara njuter av solen!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥