Scrappat
sweet dance

Det är tur att vi åker till stugan ibland så att man får tid för att scrappa lite.
Den här är ju väldigt lik den förra jag gjorde i stilen. Men jag tyckte att det passade så bra till fotona med det här lite pastell soft aktiga stilen. Ja ok allt är ju inte pastelligt men papprena är det =)
<span class=
Det syns just inte men den vita blomman är egentligen glittrig.

<span class=

och jag bara äääälskar mina små vita moln som jag har pysslat ihop av barnens pärlor.

Nu måste jag passa på att fråga också om min blogg ser ok ut på era skärmar.. får allt plats eller måste ni dra i rull-listen för att se allt?? Har ju försökt att göra om den lite igen.. så jag testar och testar osv men koder hit och dit..

Kommentarer

 1. Härlig layout med underbara detaljer!! Din sida ser helt okej ut på min skärm, men jag sitter å andra sidan i hög upplösning 1440X990.

  kram

  SvaraRadera
 2. Här syns det oxå bra, men jag har en stor widescreenskärm. Hoppas du får en fin helg, skickar lite smått o gotttill dig så snart jag kan!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag tycker också det ser bra ut, både ditt scrappande och skärmen!

  Tycker om när bloggen fyller hela sidan, blev glad när jag själv kom på hur jag kunde bredda min sida istället för den smala originallayouten.

  Kramis!

  SvaraRadera
 4. Ser perfekt ut på skärmen!
  Din blogg är ett stort nöje att
  besöka. Du skapar så mycket vackert att man inte kan sluta titta! Gillar photoshop massor men är ganska nybörjare själv så här får man njuta av dina kunskaper i ämnet. Snygg LO,gillar molnen. :D

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥