..................................................................................................................

Jag önskar jag kunde lägga sommaren i en liten ask och ta fram den vissa dagar då det känns mörkt och trist. Som tur är kan man istället ta fram små minnen som fotografier och samlade stenar och snäckor dessa dagar då man som mest behöver det.
13a

14

Idag har vi varit på Laholmen och ätit middag.. Ja alltså lunch .. och så har vi strosat i Strömstad. Vi har haft lyxen att få barnvakt idag.. helt otippat.. och tog det bara lugnt och gick i affärer.. ( jag shoppade så klart.. har en favoritbutik som heter lyckliga gatan.. tror jag den hette iallafall. Där hittar jag alltid kläder som är perfekta för mig och min plånbok) Sen for vi en tur till Resö. Jag och min man valde att gå ut och käka en gång till och nu blev det på PANGET. Vi visste att de skulle ha bra mat där och det var suupergott och de var så trevliga där så vi höll aldrig på att komma hem.

Mina sista tankar idag går till de 6 män som var ombord på lastfartyget som sjönk härutanför kusten idag. Så sorgligt. så nära land men ändå så långt bort från räddning. Vi har hört helikoptrarna hela dagen över Rossö och Kosterfjorden och en bit söderut. Känns så overkligt att själv sitta här..och veta att det är så nära oss det har hänt. De har funnit vrakdelar utanför Ramsö och tänk om det är någon som är skadad och ligger på någon av våra öar härutanför. Det har ju stormat rejält idag och vinden och strömmen har legat på åt vårt håll, men nu är det nästan kusligt stilla ute.

Y

......................................

Kommentarer

  1. HUA SÅ OTÄCKT!! ush det är så hemskt när det händer något sådant..
    blev det mat för er i går kväll?? fast ni var mätta eller fattar jag fel??:) nu ska här fixas.. tur att ni ska komma så jag får lite fart.. kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥