NU har vi äntligen kommit hem efter en skön semester i stockholm, Dalarna och Sala.
Vi har haft sköna lata dagar med mkt bad och sol. Underbart. I slutet på veckan som var så åkte vi till dalarna för att hälsa på vänner. Vi bodde ute på landet och umgicks med kossor och bönder höll jag på att säga... Vår vän är både bonde och snickare. Vi fiskade kräftor i dalaälven i solnedgången och hälsade även på de nyfikna kossorna som älskade att man kom på besök.. (Till min stora förvåning)
landskap

På fredagen for vi till Linda (Nallebrum) och hälsade på hos hennes familj under helgen. Vi hade det så trevligt att jag nog hade kunnat stanna där i en vecka.

pyssel

frukost

hopp

Vi pysslade och var till Sala silvergruva och barnen lekte och vi badade och .... var på LOPPIS.. å det var så himla billigt att jag höll på att döööö... varför hade jag inte släpkärran med mig... som om jag hade kunnat ha den med mig runt halva Sverige.... men tänk OM jag hade haft det. Ett superfint hörnskåp kostade 300 kr och en stort skåp kostade 275 kr.. Men det fick ju inte plats i bilen.. men ni ser här nedan vad jag fick tag i .. lite tallrikshyllor och porslin och tallrikar som jag ska ha till ljus osv. Fick så mkt inspiration hos Linda. De hade det så himla fint hemma och i just min stil.

loppis2

loppis

På vägen hem så hamna vi mitt i en olycka. 2 lastbilar hade kört in i varandra och sen hade dessutom 2 personbilar kört in i varandra också.. så vi blev stående på E18 i 2 h exakt. Men modet var uppe hos de flesta och alla stod och pratade. Ett par hade sprungit på gamla vänner i kön och jag träffade en tjej som bor i Borås men kommer ifrån Munkedal. Det visade sig att hon hade jobbat där jag jobbar nu.. Lustigt. världen är liten. Dessutom förlovade hon sig för ett år sedan på Smögens Havsbad där jag jobbade förut.
e18

e18b

Nu ska vi gå och äta hos vänner här på Smögen. Jag ska försöka lägga in lite mer bilder så småningom.. hej svej och hoppas att ni alla har haft en bra sommar.
..................................................

Kommentarer

 1. Åh, vad mysigt ni haft det, jag hade velat va med o pyssla o gå på loppis:-)

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder!!! Härligt med semester!
  Lite avis blir jag, jag hade också velat hälsa på Linda och gå på Loppis, men det får bli en annan gång när jag inte är lika rund om magen :)
  Ha det bra!
  kramar

  SvaraRadera
 3. Oj vad mycket fint du har fyndat.
  Läskigt med olyckan men lite roligt att det skapar nya kontakter.
  kram

  SvaraRadera
 4. jaa ni skulle ha stannat en vecka!!! det var så mysigt att ha er här hemma!! och vi alla saknar er och hoppas vi ses snart igen!!!!kram

  SvaraRadera
 5. Hej !! och tackar för en trevlig titt ! Väldans massa fina foton och alster !!! Mycket inspirerande !!

  //Charlotta

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥