A New Free action by maybemej

Så har man blivit ett år äldre igen. Varför ska det vara så jobbigt att fylla just 35... Fast.. det är nog värre med 40 år. Men nu ska jag inte grubbla över det utan istället bjuder jag dagen till ära på en ny action.. ifall någon vill ha den. Den gör fotot lite mjölkigt vitt.. sen kan man ju justera den i all evighet själv efteråt med färgade toner och diverse metoder så man får den som man vill ha sitt foto.

Kommentarer

 1. den tackar jag för!! super fin..kram

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen!!! Ja jag upplevde det värre att fylla 40... men egentligen är ju åldern bara en siffra, eller hur?! :)

  Tack för att du delar med dig!!

  kram

  SvaraRadera
 3. Tusen tack!

  Håller med sockergrynet; 40 var värre och nu närmar sig 50...suck!

  Stort grattis i alla fall!
  Annika

  SvaraRadera
 4. Grattis på födelsedagen! Jag tyckte det var helt ok att fylla 40 man bara hänger med och livet rusar på. Enda skillnaden är att det känns konstigt att inte kunna kasta sig i ett litet svanhopp över diverse hinder. Kroppen vill inte men i huvudet är jag övertygad om att jag kan, smidig som ett kylskåp numera...

  Nåväl GRATTIS. Din action ska jag testa. Åker iväg på en konferens idag och återpå söndag. Hoppas hinna leka lite med din nya action på kvällarna och hinna lägga upp alla de "gula" bilderna som jag fixat till med din andra action.

  Kram Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Själv tycker jag nog att trettiofem var värre än fyrtio. Jag tror i och för sig att det handlar en del om hur nöjd man är med livet i stort.

  SvaraRadera
 6. Tack för att du delar med dig... Jag kom på att jag inte har fotat på hela veckan... Nu vill jag ut och fota och prova din fina action..

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥