bokeh freebie- ett hjärta till dig.

im giving u love

freebie textur: mabymej-love4u-textur

Ett tag i vintras var jag helt såld på att fota bokeh... Jag kröp runt med min bil och fönstret nervevat och med kameran i högsta hugg...Dessutom hade jag bara sommarskor på mig.. Såg ut som en smygfotograf.. jag såg nog helt enkelt inte riktigt klok ut om ngn såg mig då jag låg på backen och satt i bilen och fotade rakt in i folks trädgårdar och in i deras fönster...

Å varför gjorde jag nu detta.. JO. Det är ju där den bästa belysningen finns om man nu inte är i en storstad... Alla adventsljusstakar i fönstren var ju perfekta objektet att fota för att få bokeh... å granarna och alla ljusslingor i dem och i andra träd ute i trädgårdarna..

När jag fotade denna hjärtanbild så klippte jag ut en rund pappersbit och skar ut ett hjärta i det och sedan satte jag det rätt på linsen då jag fotade..

För dig som nu inte har lust att gå ut och fota ikväll så kan du få ladda ner min bild och använda den istället. Å den hittar du HÄR.

Kommentarer

  1. Sitter här och storler, jag hade också en sådan där bokehfas i vintras och sprang runt och fotade "ljusbollar", min sambo tyckte jag var helknäpp ;-) Det knäppaste jag gjorde var att ränna ut en kväll när det började snöa (händer inte allt för ofta här nere i skåne)för jag hade sett så snygga blombilder där man lagt på ett snöbokehlager och var så himla sugen att prova. Hade så bråttom ut att jag bara högg tag i kameran och drog på mig ett par tofflor. Var rätt frusen när jag kom in. Måste man, så måste man! ;-)

    SvaraRadera
  2. Gud sa koolt! Men fattar inte riktigt - hur kan ett hjarta pa objektivet bli manga sma hjartan??

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥