fotobok

Så var det dax att göra en ny fotobok. Det är så kul att kunna göra ngt av alla bilderna man redigerar. Nu ska jag inte påstå att jag har redigerat alla bilderna till fotoboken men en hel del i allafall.

Min värsta mardröm skulle vara om datorn pajade. Jag har inte just ngn backup på mina foton från i år tyvärr-- nån som har koll på ngt bra ställe på webben som man kan ladda upp sina saker till... så att de alltid finns där också.. högupplöst alltså.. är det ngn av er som gör så eller har ni alla en extra hårddisk?

skaftoh

skaftov

Idag är det fixning här hemma som gäller och en tur till skogen ev. Ch var ute och fiska hummer imorse.. Han och Anders fick 2 st å en massa krabbtaskor. Så ikväll ska vi äta krabba. Den är redan kokt och klar. Hjalmar hjälpte sin pappa att koka dem med skräckblandad förtjusning i morse. =)

trevlig helg.


Kommentarer

 1. Härliga bilder på härliga ungar. Tack för snälla ord inne hos mig, så kul med nya besökare. :)

  SvaraRadera
 2. Själv har jag en extern hårddisk som man bara kopplar in i datorn via ett usb. Sen för jag över bilder efter hand.

  SvaraRadera
 3. Åh vad snygga! ♥
  Jag har backupen på sambons dator men letar också efter ett bättre och säkrare sätt!

  SvaraRadera
 4. Jag hade också gärna velat ha backup på webben någonstans. Har en extern hårddisk just nu och det fungerar inget vidare. Dels är jag för lat för att plugga i den, dels vill jag kunna komma åt bilderna var jag än befinner mig och dels så hjälper det ju inte att ha backupen i samma hus som datorn om det t.ex. skulle börja brinna, då är man ju utan sina minnen oavsett om man gjort backup eller ej. Jag får gå in här och kolla igen om det finns någon därute som hittat någon bra lösning. //Stina

  SvaraRadera
 5. underbara!!! jag vill oxå göra en fotobok. 2 frågor. har du en sån dära bräda, ritbräda til datorn. (glömde av dess rätta namn helt plötsligt))) Å bakgrundspappret. vart har du haffat det?
  kram

  SvaraRadera
 6. Jag har både en extern hårddisk + att jag bränner ner bilderna på DVD. Dubbel backup, men som ni säger jag förvarar ju allt i hemmet så skulle det börja brinna är det klippt ändå.

  Mvh Emma

  SvaraRadera
 7. Härliga sidor till fotoboken!!! Visst är det skoj att få sitta och pilla med lite foton.
  Jag har också en extern hårddisk som kopplas in med USB-kontakt, där jag sparar alla fotouppdrag och annat.
  Härligt med krabba och hummer. När ska ni kalasa på hummern då? Själv får jag ligga lite lågt med skaldjur just nu när man ammar.
  Annars är det bra med oss, börjar att känna mig både piggare och ganska återställd från förlossningen. Skönt!
  Vi kan väl se om vi kan träffas framigenom, det vore ju jätteskoj och Leo tyckte ju det var så jättekul att leka med dina killar också :)
  Ska du åka till Göteborg på scrapmässan 17-18 oktober? Såg att de skulle ha den i Eriksbergshallen denna gången.
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Nu har jag tagit mig tid att surfa runt genom ”min bloggrunda” – sida. Roligt att du är med på sidan. Många har frågat efter en blinkie så de kan länka tillbaka som tack för att de får vara med. Nu finns det en blinkie att hämta hem på; http://minbloggrunda.blogspot.com/

  SvaraRadera
 9. Vilka härliga fotosidor!
  Tack för din fina kommentar på min blogg :)
  Våra pysselträffar via nätet är inte så komplicerade... Vi bara snackar på Skype samtidigt som vi sitter på varsitt ställe och pysslar. Så kan man inspirera och rådfråga varandra och prata en massa "strunt" :)

  SvaraRadera
 10. Hejsan, skicka gärna ett mail till mig på malte.jansson@adtraction.com och märk det till fotobok. Så ska jag ge dig lite tips för bloggen.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥