Freebie { my angel }

im working on a illustration tonight and this angel is involved in the illustration.. When i was working i decided that i just could save the angel if someone would like to use it for something. U can download it from my flickr account.


my angel

Kommentarer

 1. Jättefin ängel! Vad gullig du är som delar med dig!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. jättefin. du är så himla duktig och GENERÖS!!!! kram

  SvaraRadera
 3. Vilken fin ängel, tack för att du delar med dig! Jag ska snart börja använda dina freebies! Är just nu i en "photoshop" period och ska försöka göra lite enkla grafiska tavlor till hemmet. Jag som inte kan alls photoshop! ;) Få se resultatet! Tänkte du kanske har någon tips om var man kan hitta billiga/gratis enkla grafiska bilder, jag tänker på stjärnor, fjärilar, moln träd, hjärta, osv. Lite som de du har i dina bingobrickar... Alla tips är välkomna! :)
  Annars är det bra här i Täby, vi njuter av en härlig sen sommar och det gillar jag! Jag ser inte fram emot de mörka och gråa månader som kommer, jag behöver ju se solen ofta!! :)
  Tack också för tips om mössan, såg inte det i Täby Centrum men ska fortsätta leta efter det, allt ska vara med stjärnor just nu här hemma, tycker jag, det är sååå fint!
  Ha det bra så länge så hörs vi snart igen!
  kram

  SvaraRadera
 4. Du e bara bast! Tack for allt du delar med dig av!
  Anne

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥