Today i took the boat to day nursery. The ocean was still and the air were lukewarm. Im sorry about the photo quality... it´s taken with my phone... anyway we had a great time in the boat and we had some isecream too. What did you do today...

dagistur2

dagistur

by the way.. jag har inte ont i halsen.. har inte haft det sen i förrgår. UUUUnderbart.. Då kanske man vågar ta sig ett dopp i morrn....

Kommentarer

 1. ja du är tuff du som fixar två killar OCH båten!!!!!!!!!!!

  Kram till dig!!!

  SvaraRadera
 2. Sååå fina bilder! En blandning av sommar och höstkänsla, tycker jag! Varifrån kommer mössan med stjärnorna, förresten? Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. hej hopp, vilken frihetskänsla! bilderna är levnde trots mobilen.

  Allt är bra. Vi är mitt i en renovering och det är projekt igång överallt, suck. längtar till allt är färdigt. Är så himla trött på alla beslut som ska fattas hela tiden, men det blir fint och jag må¨ste erkänna att maken är den som mest tar i detta.

  hoppas ni haft en riktigt härlig helg trots ond hals.

  kram lotta

  SvaraRadera
 4. Gud sa kool! Jag vill oxa ta baten till skolan! Istallet larde jag mina tjejer o cykla hela dan - de var ratt kool de me! Vi bor ratt nara deras skola, kanske 2 km, sa hoppas en dag pa att kunna cykla med dem dit ist for standigt ta bilen!

  SvaraRadera
 5. Hej

  Nallebrum hade fixat en bild på min dotter med en action från dig...men jag lyckas inte ladda ner den. Vet du varför?

  Kram Pia

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥