fotobok och moo mini cards

vattenlek
vattenlek

H
är stormar det som bara den ute. Vi har varit krassliga men idag har det känts bättre. Feber har kommit och gått här i huset. Igår tände jag massa ljus och satt och mös i tv-soffan medan det pinade på utanför knuten. Det tjöt i huset och regnet piskade på fönstren. Då känns det gott att sitta inne och man blir tacksam att man har ett tak över sitt huvud.

Annars stretar jag på med mitt fotoalbum. I längtan efter att den ska bli klar så skickade jag efter moo-mini cards. Är sååååå nöjd. gillar detta format att spara mina bilder i. Bara så att jag har dem utskrivna och kan kika på dem då och då... Inte för att bilderna blir suuuuperskarpa eller för att man ser jättetydligt vad det är.. för det gör man inte... utan helt enkelt för att det är kul att se dem för minnenas skull..

Jag har laddat upp bilder från sommaren som jag sedan har fått utskrivna på dessa minikort och hemskickade i en liten ask och det är mysigt att ta fram den asken i bland och bara minnas tillbaka till sommaren. Hos Moo kan man göra mkt mer. Här är några ex som jag hittade på flickr.. (Har jag talat om att jag äääälskar flickr.)

Kommentarer

 1. så skoj att du blev nöjd med dem... skrattade ja me när jag läste om Hjalmars foto:) de äe ju roliga ..

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag har nyligen upptäckt din blogg och vilken skattkista den är! Jag försöker att utveckla mitt fotograferande och här finner jag stor inspiration. Du tar underbara bilder! Och tack för alla actiontips! Har just upptäckt "actions" och är nog lite fast... ;)

  Sen är det en ren fröjd att bara besöka din snygga blogg!

  Ha det gott och ha en skön helg!
  Karin

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥