höstfotografering och en massa actions

yeahhhh

 princess walking

 are you the best friends or wath

familypicture

oh yea... im cooooool

efter jobbet stack jag hem fort som 17 och hämtade dessa gullungar. Vi for iväg ett par kilometer till en åker just vid bilvägen. Det var ju lite brottom då solen snart skulle gå ner. Jag hade turen att de gjorde nästan exakt som jag sa... (Dra på trissor) Det händer ju inte alltid. Men jag fick några fina foton i allafall. Bilarna som åkte förbi... å det var några stycken då det är huvudleden till Kungshamn.. tutade och saktade in å.. ja undra nog helt enkelt vad vi gjorde där ute på åkern med resväskor... solglasögon, en pall och allt annat vi hade med oss...
Det var lite småkallt men barnen springer ju omkring så de håller sig varma och solen värmde.. men det blev fort kallt då solen gick ner. Nu ligger kidsen och sover i sängarna. Annie sover över och ligger bredvid Hjalmar med en arm över hans hals. Sötnosarna.

På dessa foton har jag använt mig av flera olika actions. Jag har lagt dem på olika delar av bilderna. Som på den översta så har jag lagt en action längst ner på fotot där det ser lite mörkare ut.. den jag la där var love vanilla. På alla foton har jag använt vanilla cream för att få fotona lite ljusare och sedan tonat ner det lagret lite.

1. VIBE_-_Vanilla_Cream (Vitar upp och softar till fotot) Gratis<3

2. Eye Candy - The BeautyFull Set.. i det setet har jag använt mig av Buttersnap ( gör att bilden blir lite gul)(Denna är ett köpeset)

och sen sist har jag lagt på

3. Love Vanilla från lalamartin (gratis)

I denna sista action har jag gått in och ändrat. Jag har helt enkelt testat att gå tillbaka i historylagret för att se vad som händer.


På nåt foto har jag sedan lagt på AUTUMNLOVE ACTIONS För att ladda ner den actionen så måste man gå med i gruppen på flickr... inget konstigt eller krångligt å det är gratis. Denn action gör att bilden blir lite soft. Perfekt på blommor och så..

Gonatt


Kommentarer

 1. Skitcoola bilder, dom är ju för söta barnen!

  Underbart ljus där på åkern!

  Ha en fortsatt helg (i blåsten?)
  Här är det riktigt fult väder, vilken skillnad mot underbara gårdagen!

  SvaraRadera
 2. Skitsnygga foton!!! Blir ju så himla snyggt när man fotar i golden hour :) Ser ut som foton från någon klädkatalog :)
  Mässan i Göteborg är 17-18 oktober i Eriksbergshallen på Hisingen. Gå in på http://www.stampelochscrapmassan.se/ och kolla. jag vet inte om jag ska gå på mässan men det hade varit skitkul att träffas och käka lite på stan om ni ändå åker :)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. sååååå snygga foton häftigt att du använt reväskan, jag har fotat med resväska fler gånger men bara med bebisar.... åååå blir grymt imponerad av dina foton blir jag!! kram och trevlig helg!!

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara bilder. Du kan verklingen komponera så att helheten blir jättebra. Fint med softade toner. De får en gammaldags prägel.
  Många hälsningar
  Katarina

  SvaraRadera
 5. underbara foton!!! som tipsy skriver så ser det verkligen ut som om de är fotade för en katalog. snyggt!!! kram

  SvaraRadera
 6. Coola bilder!!!!
  Blir också sugen att gå ut på åkern. :D

  SvaraRadera
 7. WOW vilka cooooooooooola foton!!!!!
  Bra jobbat å kul att barnen var med på noterna!!!!
  Tack för länkarna till alla actions!
  KRAM KRAM

  SvaraRadera
 8. De här bilderna är alldeles fantastiskt snygga. Ljuset, kidsen, bakgrunden ja allt är super. Nu blev jag ´ju sugen på att ge mig ut på höståkern men här blåser storm och regnar småspik så det får nog vänta ett tag. Misstänker att barnen inte är lätta att övetala.

  Låter spännande att använda actions på det här sättet. det måste testas.

  Kram och skön helg

  SvaraRadera
 9. du är otrolig!

  så fina bilder.

  kram kram från oss

  SvaraRadera
 10. Shit va du har lyckats bra!! Superkoola bilder som skulle platsa i vilket magasääään som helst.

  Kram.

  SvaraRadera
 11. Guuuud vad fina bilder!
  Jag blir så avis, vill också kunna!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥