Underbara ledighet

family

Älskar att vara ledig för tillfället. Har så mkt jag vill pyssla med hemma. Julklappar, fixa med inredning, sitta vid datorn, fixa i trädgården, vara med barnen osv osv...

I helgen var jag på Cabare lorentsberg. Det var suuuuperbra. så himla bra låtar. Efter det var vi ute och dansade... Dock känner jag att jag börjar bli lite för gammal för detta. Vi var på Hard Rock cafe och det var bara massa singelkillar där... Ja om de var singlar vet man ju inte. Tur att jag kan dra till med... (till de få som vill ragga upp en (Enkom för natten kan jag gissa)... att jag är gift sen 11 år och har 2 fantastiska barn.. å att det inte är ngn ide...å att jag är för gammal för dem... Å så känner jag varje gång. GUD va skönt att ha det där överstökat och ha mitt på det torra redan. Ja Sån är jag. Å så klarar man inte att dricka den sista drinken efter oo.oo =) då blir det himla segt dag 2.

Det bästa var att vi även var till IKEA. I love it. det var inte igår jag var där. Jag håller på att göra om här hemma..som vanligt å jag behövde lite saker så det var tipptopp att fara dit.

Idag har jag och barnen rivit upp golvet i deras rum och slängt ut det genom fönstret. Vi har även sorterat alla deras leksaker och tagit bort det som är för småbarn och rensat ordentligt.
Golvet ska nu målas i helgen. Kidsen har dragit upp spik hela dagen från golvet. Det har suttit masonitskivor på golvet ovanpå träplankorna och längst upp var det en plastmatta som nu är väck tillsammans med skivorna. Så när det är klart blir det vita trägolv.

Nu är det hög tid att sova. I morrn väntar jobbet igen.

Gonatt.

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Kommentarer

  1. Va mysigt det låter, att även ha tid för sånt man egentligen vill göra. Kram.

    SvaraRadera
  2. tycker också det låt mysigt!! hoppas allt är bra med er och att vi kan ses snart!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥