att använda mallar-instruktionsfilmJag har gått och blivit värsta proffset på att göra instruktionsfilm.. ÖÖÖÖ eller inte men jag har i alla fall gjort ett test här.. Ja vi får väl se om ni fattar vad jag menar.
Jag försöker i allafall beskriva hur man får in sin bild i en redan existerande mall/template.

Kan ju vara någon besökare här..(Malin kanske..fast du kan säker det redan.. ) som inte vet hur man gör.. Jag har även gjort en mall som man kan ladda upp HÄR.. det är ingen ny mall utan det är samma som jag gjorde för några veckor sedan.
Så här ser den ut

FREE maybemej-i-like-template

Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen då jag ska paketera och köra iväg kläder som sen ska till de vitryska barnen på andra sidan östersjön... De har väldigt ont om vinterkläder i år.. så vi på smögen försöker göra det vi kan härifrån...

Kommentarer

 1. Tack så mycket, precis vad jag behövde! Men du... Jag har inte de där små plupparna på kanterna, kan alltså inte ändra storleken på bilden som jag drar på mallen. Hur får jag fram plupparna?!?

  SvaraRadera
 2. Vilken fin mall, den laddar jag genast ner:-)

  SvaraRadera
 3. Kristall klart! lugn o fin rost, mycket tydligt forklarat! Fin mall oxa, ar det ali edwards? Maste bestalla.
  Vad underbart av dig att aka over ostersjon - hur hinner du med? Kan tanka mig att det ar kallt, tom har pa Malta har vintern borjat nu och vi kor med strumpor o extra trojor. Idag kom nastan inte solen fram alls, forsta gangen pa sex manader.
  Hoppas du far en bra resa!
  Kram Anne

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥