cousine

1

2

3

4

Credit. Actions by Autumnlove

I always enjoying meeting my cousine and her husband. We live far away from each other but when we finally met we have a lot of fun together. (Are´nt they cute together.)

Jag är så lyckligt lottad som har så underbart trevliga släktingar. Tack för att ni finns.

Kommentarer

 1. Tack för den fina kommentaren hos mig! det är alltid roligt att få lite respons på sina bilder! och du jag tänker varje gång jag kikar in på din blogg - vilken fin blogg du har! Det är alltid lika roligt att se dina bilder! Här hade du några riktigt härlig bilder på din kusin! och visst det är inte lätt att fota bröllop men man lär sig för varje bröllop man fotar och det går bättre och bättre för varje gång. Ska bli så roligt att se dina bröllopsbilder!!!
  Ha en fin kväll! Go´natt!
  Kramar från mig!

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder! Du skrev i inlägget nedan om att var spänd och inte avslappnad - din kusin och hennes man ser verkligen avslappnade ut på de här bilderna. Så naturliga och fina. :) Gillar din bildbehandling! Ser också fram emot fler bröllopsbilder, hoppas du delar med dig...

  Ha det gott!
  Karin

  SvaraRadera
 3. Helt otroligt vilka fina foton! Så somriga och drömlika!!!!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Vi är alltid lika glada att träffa er också!!! Du får gärna skicka kopior till oss på filerna sedan ;) Det är ju inte så ofta vi får chansen att vara med på samma kort.

  Vi känner oss hedrade att du ville!

  KRAM Cecilia

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥