⎨ Me & Sis ⎬

16

5

Photo Eva-Maria Persdotter


Igår fyllde jag år. Inget märkvärdigt eller så.. Bara ojämt. =) Men jag blev ändå helt häpen då jag skulle gå in på facebook för att kika lite. 74 nya meddelande stod det.. Japp. 74 personer har alltså skrivit en grattiskommentar till mig på fejjan och jag fyller inte ens jämt som sagt.. Jag blir faktiskt lite fascinerad av det programmet. Jag gillar de här gillaknapparna och att man kan få hjälp med att komma ihåg då ens vänner fyller år och se vad folk gör. Ett himla kul program helt enkelt. (Ja jag vet,, jag kanske är lite partisk just nu efter alla grattismeddelanden men jag tycker det är kul att se vad moster Marianne eller tant Asta hittar på och hur de har det i sin vardag. Moster bor ju inte ens i sverige så fejjan är toppen för mig.)

OCH en annan sak. Hösten är INTE här. Jag har faktiskt badat i havet och solat på en klippa idag. så det så. ;) och det hoppas jag att jag ska kunna göra i flera veckor till.

Nu tillbaka till dammsugaren. tjohoj

Kommentarer

 1. Stort grattis vännen! Hoppas du hade en mysig dag i går på din födelsedag! Här är det fullt upp med städning och rensning i röran. Vi ska fota huset i slutet av nästa vecka och då måste allt vara fint. I morgon ska jag fota ett bröllop till, ska bli så skoj!!!
  Ha en mysig helg!!!
  Kramar Från Josefine

  SvaraRadera
 2. Glömde säga vilka fantastiska kort på dig och din syster. Helt underbara!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Jag vill också ha en syster som jag kan hoppa på åkrar med :D

  Bada i havet nu?! Erkänn att benen domnade efter ett tag, visst?

  Till sist, grattis underbara du och hoppas du får en härlig helg. Kram.

  SvaraRadera
 4. Grattis i efterskott! Härligt med s många meddelanden. Fejjan är verkligen fantasitsk. Och vilka underbara bilder på dig! Kram

  SvaraRadera
 5. Fina bilder :)
  Grattis i efterskott, ja visst är det lite kul med FB trots allt! I lagom dos -skojigt:)

  Bada, vad mysigt.. Här har det konstigt nog inte badats på veckor.. Inte underligt att man inte haft någon sommarkänsla i år.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Stort grattis i efterskott! Hoppas att du blev riktigt mysigt firad. Dina bilder på dig och din syster är helt ljuvliga. Gillar verkligen din nya lite mörkare ton och riktigt fin textur också. Kramar

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥