♡ weddingphotos ♡

Nu har jag äntligen börjat att fixa med bröllopsfotona som jag tog i somras. Här är några av dem.Du kan se dem i större format här

Den översta till vänster är fin i färgerna men jag önskar att vi hade haft en drickaback med oss så att bruden kom lite högre upp. Här höll hon nästan på att åka ner i ett dike. =) Det kom en bil som givetvis skulle köra på den lilla vägen där vi var mitt då vi fotade, så vi fick skynda att ta ett foto och sen hasta iväg. (Detta var egentligen inte stället där de skulle fota sig på, utan ett som vi passerade som jag tyckte hade ett fint ljus)

8

7

5

softdust

4

6

Så himla fina barn hade de. Ursöta. Men jag måste säga att detta var bland det svåraste jag har gjort. Som brudpar är man ju hyfsat spänd innan ett bröllop och jag är inte den som är superhaj på att få folk att slappna av i stressiga situationer direkt. Borde ha haft syrran med mig.. Hon platsar ju emellanåt i ngn komediserie men icke jag inte..

Nu är det i allafall äntligen helg och det sägs att det ska bli fint väder i morrn igen. DÅ ska jag bada. Trevlig helg.

************************************************
Jeey!!! =) im trying to write in english again... im not that good at it but well... im trying anyway.I know that some of you are from outside sweden. so......I do it for you. =)

This is some of the weddingphotos i took for some weeks ago. Finally i got the time to sit down and work with them. I always bring the photos into photoshop first to fix them. Lighten them up and so on.
I had a hard time to take those photos. It was not that easy. You know how people can be before a wedding... they are stressful and have a forced smile and so on.. (This was my first wedding job as a photographer)You can see more of the bride and groom
här

Kommentarer

 1. Så fantastiskt fina bilder du tagit. Du är så duktig Annemaj!!! Härlig ton i dina bilder och ljuset är fantastiskt! Jag ser ätt du lagt upp bilderna på en separat blogg. Smart! Det ska jag nog också göra med nästa wedding.
  Ha en superskön dag!
  Kramar Josefine

  SvaraRadera
 2. Åh, kan förstår känslan och att det är jobbigt. Men dina bilder är så fina! Härligt ljus, fina färger och söt familj/vackert brudpar. :) Snygg redigering också!

  Trevlig helg!

  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. åå de är grymt fina!! blir jättr impad!! super snyggt!!

  SvaraRadera
 4. två små frågor...
  De fina hjärtanen som du har i rubriken "weddingphotoes" hur har du fått tag på dem?
  Du skrev att du främst använer Autumlove actions, var har du fått tag på den?
  Återigen, du har tagit helt fantastiska foton!
  Ha en skön söndag!
  Kramar Josefine

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga bröllopsfoton - så himla fina och mysiga - de måste vara supernöjda. Ljuset är sååå fint!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 6. Wow!!! Vilka bilder! Du har lyckats med allt, både fotograferingen och bildredigeringen är suveräna! Duktiga du!

  Kram

  SvaraRadera
 7. You did an incredible job! I see many more wedding photo jobs in your future!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥