♡Finbesök av bästa bloggvännen♡

7
Home sweet home. This is where I live.

6
Bloggvän. =)

4
Sötaste bruden på ön. =)

5
Hållö

3
My Albin

2


1
Promenad på Hållö. Vår favvoö.



Vilken underbar helg det har varit. I fredags kom Nallebrum med familj till oss. (EN BLOGGVÄN) Vi åt gratinerade kräftor och hade det mysigt. Tanken var att vi skulle scrappa på kvällen men vi var så trötta att vi somna allesamman innan kl 24.00... På lördagen gav vi oss av till Tossenes svampskogar och plocka kantareller. Åt sen lunch på Ramsvik och sen besökte vi loppis. Sen fort hem och hoppa i båten för att ta en tur till vår favvoö Hållö. Kameran var givetvis med. Inte heller denna kvällen blev det ngn scrapping. Vi hade vart ute hela dagen och var helt slut ... Jag satte mig framför datorn med förhoppning om att jag skulle kunna redigera några bilder från dagen men jag somnade istället framför datorn (Innan 24.00) medans jag flyttade runt lite filer på datorn.. Smart. Nu vet jag knappt vart jag har lagt dem.
Sen idag startade vi tidigt med krabbfiske. Vilket väder. Rena sommar böljan. Sen vid 12snåret åkte vännerna hem igen. Det blev en intensiv helg med mkt mat och utflykter. Välkomna åter snart. =)

Kan tillägga att jag själv med familj slutade kvällen hemma hos några vänner med fisksoppa och hummer. Fjolårets sista. Nästa vecka är det dax att fiska nya. Tror det drar igång då i allafall.

God natt.

Kommentarer

  1. Härliga bilder, ser ut som ni hade en toppenhelg. Så himla synd att vi inte kunde komma, hoppas vi kan träffas snart. Kanske dags för ett litet besök i Alingsås annars?
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Ser ut som ni haft en härlig helg. Helt underbara bilder, som vanligt! Lite roligt att ni träffats via bloggen och nu träffas på riktigt!

    Ha en riktigt bra vecka!

    Kram Josefine

    SvaraRadera
  3. Tack för en jätterolig helg!!
    tänk att tiden går s¨å fort när vi träffas:) ses snart igen hoppas jag kram

    SvaraRadera
  4. Vad mysigt ni ser ut att haft det! Kul att ses på riktigt, och inte bara via nätet. Kanske jag får vägarna förbi smögen...

    Kram
    /Annelie

    SvaraRadera
  5. Låter så roligt! Hade varit så inspirerande! När är mässan?

    Stor kram från Josefine

    SvaraRadera
  6. Å å å, jag är grön av avund - vilken miljööö.

    Kram kram.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥