killar gillar också glitter

6

Killar tycker också om glitter. I alla fall mina. =) Hoppas bara att min man INTE ser detta. Då blir han väl skogstokig. ;) Standard kommentaren är ... ska du hålla på så här så får du faktiskt skaffa dig en tjej. Men nu har jag ju två killar så vad gör man.

Kommentarer

 1. ha,ha de är snälla som ställer upp, det skulle Ludvig aldrig göra!!!kram

  SvaraRadera
 2. Så söt han är! Min sambo hade också blivit galen. De där könsrollerna lever kvar så starkt - klär man ut en tjej till kille så är det inte så många som skulle reagerat. Underbart foto!

  SvaraRadera
 3. Men vilken liten gullunge! Sonens pappa är precis likadan. När sonen fyllde år ville han bjuda på hello kitty glass på dagis men de fick han inte för pappa så de blev indian glass istället. Kram

  SvaraRadera
 4. hUnderbar bild! Vår kille gillar också glitter och halsband. Tyvärr börjar han bli medveten om att omgivningen inte alltid förväntar sig halsband som glittrar på en liten kille och då åker halsbandet ner i mammas väska men det ska på varje morgon. Kram lotta

  SvaraRadera
 5. Klart grabbarna ska ha glitter. Du vet väl att killar som bejakar sin kvinnliga sida är lyckligare - och mer poppis bland tjejerna.

  Hoppas ni har det bra där "nere". Kram kram.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥