Min Lådda.

lodda

Jag har hittat en sån bra lådda på Plantagen. Den ska nog vara för fröer och dyl men för mig passade den bättre till papper och scrapbooking- pryl- förvaring. Himla bra är den.

I helgen har jag varit på 40 års fest i en sjöbod. Det var riktigt lyckat. De flesta var grymma på musik och lirade olika instrument så det var allsång och uppträdanden hela kvällen.
Tack Jörgen och Mattias.


Hoppas att ni alla får en bra vecka.Tack för att ni tittar förbi

Kommentarer

 1. snygg låda!!! vi kommer nästa helg då?!! längtar!kram

  SvaraRadera
 2. Åh, en så'n vill jag också ha! Låter som att du haft en riktigt lyckad helg. Vi med, städning och lek på schemat dock, inte så mycket fest. Ha det så gott! :-)

  SvaraRadera
 3. WOW vilken snygg låda! Kan man ha till mycket! I like! Visst, vi har haft visning i helgen och jag tror att det gick bra. Ser väl det i slutet av veckan förmodligen :) Men det kom 34 par så det har varit mycket folk här i dag! Hade velat ha en dold videokamera här så man hade fått se vad som hänt och tjuvlyssnat på vad de pratar om ;)

  Ha en mysig vecka!

  Kramar Josefine

  SvaraRadera
 4. Riktigt snygg- en sån tror jag jag ska införskaffa till alla mina kort o annat som ligger runt i huset...

  Hoppas du har det bra, och att du njuter av sensommarens sista värme!!
  Kram♥

  SvaraRadera
 5. Ja det gäller att vara uppfinningsrik och anpassa don efter person. Det blev ju kanon! Bra förvaring är ju något som man inte kan få för mycjet av och ständigt är på jakt efter.
  /Kristina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥