Sneak peak

18

I had a great trip to Stockholm this past weekend. Here is a sneak peak from the journey. More photos will come in a day or two. =)

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Ja vilken helg det blev. Först övernattning på Elite i Örebro i fredags och en trevlig middag på stan, sen var jag på födelsedagsfest i Västerås på Lördags eftermiddagen.(innan dess hann jag med frukost nr 2 hos min kusin och även storhandla på IKEA.) Sen på kvällen hastade jag vidare till Yasuragi spa på Hasseludden/Stockholm där mina kära vänner väntade på mig. Sicken middag vi åt där. MUMS. Givetvis Japan inspirerat. Sen på Söndagen åt vi en underbar frukost utomhus på hotellet och såg ut över vattnet utanför Lidingö (Vad det nu är för en fjärd) sen åkte vi in till Stockholm och shoppade i 3 timmar. Himla tur det finns garage i stan måste jag säga. Å så avslutade vi det hela med lunch i Kungshallen. Sedan hade vi en lång resa hem till Smögen igen.
Tack D och M för att ni följde med mig och gjorde den här resan så lyckad.

Mer bilder kommer...
Kram på er alla och hoppas att ni får en fin vecka.

Kommentarer

  1. Så mysigt det låter! Förstår att du haft det kul i Stockholm! Vilket härligt kort! I like! Ska bli roligt att se fler kort sen. Ha en skön vecka!

    Kram Josefine

    SvaraRadera
  2. Låter hur härligt som helst. Det är sådana resor eller minisemestrar som lyser upp vardagen. Ser också fram emot nya foton. Kram Jessica

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥