Fingerboards

walkingalbin

walking Albin..

I 2 dagar har Albin varit själv nu här hemma. Brorsan har varit upp till Stockholm över natten. Är lite ovant att bara ha ett barn hemma... lite tomt på något vis. Hjalmar ska komma hem vid 10 ikväll. Det är ett riktigt busväder ute med storm och regn.. Jag hoppas det går bra för dem att köra genom Sverige. Det är ju jaktsäsong också med mkt rörligt vilt ute.

Fick höra idag att Hjalmar hade slängt ut sig en kommentar igår.
Farfar och Hjalmar skulle betala sin mat i restaurang vagnen på tåget igår. Kvinnan sa vad det kostade och Farfar tar fram pengar... Å så säger Hjalmar... -Det var inte precis billigt... =) Snacka om att Farfar rolf tyckte det blev pinsamt.. =) 

För den delen... är det någon mer av er som har barn hemma som snackar om fingerboards ??? och Tech Deck?? HELA TIDEN.??? 
Undrar om detta är en modefluga i hela vårt avlånga land eller om det bara gäller på skolan här?

Kommentarer

 1. Min mellan tjej J, har ett par sådana som hon gillar att leka med! Hon är 10.


  hi hi vad kul barn är !!! Förstår att det kanske blev lite pinsamt ;)

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset om myphotobook. Ska pröva dem till den som jag håller på med nu. Gillar förövrigt din nya blogglayout. Jättesnygg! Kram

  SvaraRadera
 3. Supercoola bilder! Ja visst är det roligt med barns kommentarer. Det liksom bara kommer ur dem ;) Mysigt när man får kvalitetstid med ett barn man får så mycket tid att sitta ner och prata och så blir det ingen konkurens.

  Wow så snygg header du gjort!

  Än så länge har inte tjejerna pratat om fingerboards. Men kusinen ha en och haft länge...

  Ha en skön kväll!

  Kramar Josefine

  SvaraRadera
 4. Det var kul sagt tycker jag och bra dessutom! :-)

  Otroligt fin header du gjort, min man gillade särskilt bilden på dig och vem av sönerna det nu är som sitter i ditt knä!

  När var scrapmässan, jag har väl inte missat den?

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Nej du fingerboardsen är poppis här med.
  Underbara bilder som alltid.
  Kram kram Lina

  SvaraRadera
 6. Vilken liten cooling och sötnos. Jag är också som ett ?????? Har aldrig hört detta tidigare. Prinsen är ju lite yngre och är fortfarande helt inne på ´Blixten McQueen och pokemon.

  Det är nästan så jag läntar till vintern när jag ser ditt foto :-). Tyvärr blir det aldrig riktigt så vackert här eftersom vi inte har ett så vackert kustlanskap. Västkusten på vintern = Magiskt.


  Kram Lotta

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥