♧Mina män.♧

7

8

1. use curves/clarify in Photoshop or elements.. then run..
2. autumn love actions 


(Im still a fan of this soft and lovely action from Autumn Love.
can´t help it)


Ok. Jag har faktiskt inte en susning om vad Hjalmar gör med sitt finger. Han har nog inte fattat galoppen att det är pekfingret man ska ha upp i luften... inte lillfingret av ngn anledning.
Kan också påtala att vi är mer  än läskigt högt upp då vi tar dessa foton. Just bakom... ja ja.. 50 meter då.. så är det ett jättestup. gulp. Är jag höjdrädd på nogge vis?

Kommentarer

 1. Snygga män du har!!!
  Såå himla fina foton! Jag gillar också din redigering. Har börjat "mjuka upp" mina foton med. Testar hela tiden. Så kul!
  Ha det gott!
  Kramar från mig ♡

  SvaraRadera
 2. Alltid så fina foton inne hos dig. Jag blir så inspirerad.

  Kram / Kristina

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder...pojken med bowlingklotet kan jag beställa en sådan ifrån dig...inte bilden alltså utan en son i den "perfekta åldern"....du kan få byta jag har två stycken på 19 och 21 år som är två meter långa! (ler)
  En har glasögon han kanske skulle passa....(ler)
  Som sagt fin blogg!
  Kram och vänlig hälsning ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 4. Ja just det! Hur går det med köksrenoveringen? Ingen blir gladare än jag om du visar. Men du kanske har tänkt visa när det är klart :)

  Har ni också ett gammalt hus? Alltid spännande att se hur folk tänker och renoverar när det är gamla hus - går man på samma tidsanda och försöker återskapa eller bryter man av med något mer modernt och får till det ändå...

  Spännande! :)

  Kram /Kristina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥