Our Kitchen

kitchen

kitchen2

kitchen3

kitchen4


Sakta men säkert går det framåt här hemma. Det är första advent i morgon och ännu är inte köket på plats och det är fortfarande saker och sågspån över hela  huset. Min man jobbar på som bara den. Jag kan inte påstå att jag är till så mycket hjälp. Satte lite isolering men mer har jag inte gjort. Jag får ta  hand om resten av huset istället och fixa med maten osv. 
Ett rum har vi i alla fall någorlunda i ordning och det är tv-rummet. Tack och lov. Det är skönt att kunna vara på ett ställe utan att sitta mitt uppe i alla köksprylar. Här har jag faktiskt börjat sätta upp lite julpynt för att få det lite mysigt.
Håller nu tummarna på att köket är uppe innan jul i allafall.


förlåt alla för att jag är så sämst på att lämna kommentarer hos er just nu. Hinner lixom inte med men jag är i alla fall inne hos er och kikar då och då. =) Blir nog bättre efter jul hoppas jag.


Trevlig helg på er.

Kommentarer

 1. Ser ut som det kommer bli hur bra som helst!! Ta det lugnt, det ordnar sig i sinom tid, men jag vet- renoveringsstök är sååå trist!! Tack för filerna, har inte hunnit kika igenom dem än, ska samla ihop lite åt dig i veckan. Har bytt dator, och har saker lite här & där just nu. Har du TRA actions??

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag kan riktigt se hur fint ert kök kommer bli. Men jag förstår att det är lite rörigt just nu. Det är det här också, jag befinner mig mitt emellan vårt nuvarande hus och vårt nya hus. Och på något sätt så finna jag mer i vårt nya hus. Har börjat lite smått med adventspyntet MEN jag hittar inte mina adventsljusstakar... Det får bli levande ljus istället. Hittar kanske någon i morgon. Ha det gott och ta hand om er.

  Många kramar till dig

  SvaraRadera
 3. Hej igen! Har öppnat upp nu, tusen tack,maila gärna din adress igen, den verkar ha försvunnit i "flytten". En nu Sony Vaio blev det, snordyr- men tydligen ska den vara optimal för just bildbehandling.

  Kram

  SvaraRadera
 4. snart snart har ni ett nytt fin kök:) den som väntar på något gott... kramar

  SvaraRadera
 5. Gubben din, han slår inte huvvet i lampan när han snickrar?

  Fredrik

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥