Poster- Freebie

Hej på er. =)
Har gjort om en gammal poster jag gjorde för något år sedan. Ni kanske känner igen den. Själv hittar jag inte det tidigare inlägget om postern tyvärr.. Nu har  jag i alla fall gjort den i lite mer fräsiga färgranna kulörer. Den finns att ladda hem på flickr om ni är sugna. Gratis är gott. visst. Ramen kommer från Kitschy digitals och kommer inte med på köpet tyvärr. Men den finns att köpa som digital fil på jessica sprague


You can DOWNLOAD the poster here

floreatwebb2

floreatwebb
Annars är allt som vanligt här... Förutom att det är svinkallt.. både ute och inne. Det är som om vinden från havet drar rätt igenom huset. Barnen ber om varmvattenflaskor då de ska sova för det är så kallt. Det är toppen att man kan ta petflaskor och fylla med vatten. Det märkliga är att de håller värmen mycket längre än bovetekuddarna vi har. När man vaknar på morgonen är flaskorna fortfarande varma. Ja ok då... de är inte lika mjuka som en kudde ...kan ju bli problem om man ska försöka vira den runt nacken... =) men annars är de super. Det börjar blåsa upp ganska bra nu. Skönt att man inte ska ut på havet. Det ser inte så lockande ut med sitt svarta djup och isande temperatur. (Det är bara min svärfar som tar sig ett dopp så här års..senast idag. Men han är inte som alla andra. =) )


Gonatt på er.Hi there. =)
Hope you doing fine. Here it is just toooo cold right now. The wind is blowing right true the house.It is so cold  that you do´nt  want to go outside the house. BRRRRR.


Today i have a new freebie for you. It is a poster i made for a while ago. Feel free to use it. 
You can download it here. 
(The poster is without the frame. The frame is by Kitschy digitals and you will find it here jessica sprague )


Bye bye for now.

Kommentarer

 1. Tusen tack för du delar med dig av dina fina saker. Sååå fin! Hoppas det går bra med köket!
  Ha det gott!
  Kramilikram

  SvaraRadera
 2. Vill bara slänga in en kommentar och säga att din blogg är så Inspirerande!! =) Och tack för allt du delar med dig!

  Kram/Cattis

  SvaraRadera
 3. tackar tackar ska genast ladda ner den!!! den är super fin!! Har just ställt fram julposterna som du gjort!! kram kram.. här är mee ´kallt kallt..

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥