My sweet boys

3

4


Hej och hopp. Nu är jag här igen på bloggen. Har vart hemskans dåligt med det den senaste veckan med jul och gäster och magsjuka innan jul..osv


Här hägrar lugnet just nu. Det tog en timme för barnen att somna idag. De är så spända inför morgondagen. Jag har varit ledig i en vecka och jobbade bara en stund idag sen är jag ledig till på måndag igen.
Det som är både kul och lite tråkigt är att det var min sista dagkonferensbokningen idag. På måndag börjar jag jobba som MARKNADSASSISTENT istället. JIPPI måste jag säga. Det kommer att bli så kul. Jag kommer att sitta med hemsidor och trycksaker hela dagarna vilket passar mig så bra. Jag kommer dessutom få en ny dator till jobbet (Självklart en MAC dator med en Wacom bamboo ritplatta till.) JEY.. sen har vi dessutom skaffat oss en annan bil idag. En som är så mycket snyggare en den gamla med all sin rost på. Så från och med idag kör jag en silvrig Mercedes.


Annars så njuter jag av det fina vädret och att få vara med barnen och att ha haft min familj här inkl syster yster. Det var så roligt att de kom och hälsade på.


Jag önskar er nu ett GOTT NYTT ÅR 2011. Och hoppas på att det blir lika bra som ni önskar att det ska bli.

kram

Kommentarer

 1. Önskar er ett riktigt gott nytt år! Kram

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år!! Absolut ett toppenår framför oss :)
  Grattis till din nya tjänst, låter spännande!
  Må så gott!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Vill önska dig en god fortsättning på det nya året! =)

  Kram/Cattis

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥