Pysslat

Sötaste Albin har hittat några stjärnor som han vill ge mattanten och städtanten på skolan. Så vi köpte dem och la i en cellofanpåse.. Snabbaste presenten måste jag säga. Det gick supersnabbt att få påsen fin. Etiketterna kommer från  eighteen25 Där finns en länk där du kan ladda hem dem. Visst blev de söta. Gåvan i sig själv är ju inte så dyr så det såg genast trevligare ut med en lite finare påse till de små stjärnorna.

The merry christmas tag can you find here Eighteen25
giftbag1

giftbag2

En annan dag pärlade vi lite också.. Killarna har inte tyckt att det har varit så kul innan men nu är de på G.
parlplatta

parlplatta1

parlplatta3

Kommentarer

 1. Så mysigt! och vilka godhjärtade killar du har.
  Vi har pysslat så gott vi kan här hemma. Det är mycket med huset som tar vår tid just nu. Barnen undrar om vi inte kan ta paus från huset snart. Det är som Elsa brukar säga TOKMYCKE just nu. Men snart får vi flytta in i vårt hus och det ser vi fram emot :) Det har varit ett roligt år att följa din blogg!

  God Jul och Gott Nytt År

  Många kramar till dig ♡

  SvaraRadera
 2. Gosh vad rörd jag blir, så omtänksamt! Kul att A och H har en mamma som lyssnar på dem och ger dem en hjälpande hand när det behövs. Åh fina paket det blev. Kram sis

  SvaraRadera
 3. Vad gulligt!!!!
  Ha en underbart härlig och mysig jul!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt ni har det. Jag beundrar din kreativitet och dina fina bilder. Hoppas att ni inte blivit helt insnöade i jul. Här nere i Skåne har vi en varavinter med MASSOR av snö och kyla men det är ganska härligt. En riktigt skön jul önskar jag dig och familjen. Många julkramar Lotta.

  SvaraRadera
 5. Hejsa! Vil ønske dig og din dejlige familie en glædeæig jul og et godt nytår♥

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥