Still Winter
Urs fy och blä. Det är fortfarande vinter och isande kallt. En alltför dyr elräkning damp ner här hemma för några dagar sen. Tänk va mkt bättre det skulle vara med bara ett par månaders vinter. Det hade varit helt perfekt och dessutom billigare.Tillockmed barnen har börjat tröttna på detta. Det är skönt i allafall för det är ljusare nu. Soluppgång på väg till jobbet och solnedgång på väg hem från jobbet. Det blir ett så underbart ljus när det är så kallt ute. Allt blir nästan lila orange. Superfint. 
Trött som jag är ska jag lägga mig redan. Vill inte direkt bli sjuk igen.
Gonatt


PS! Bilderna är tagna i Vallentuna på Veda golfbana. Vi var där för några veckor sen och passade på att åka skidor och pulka då.

Kommentarer

 1. Fantastiska foton! Ser hur mysigt ut som hellst! Jag måste nog köpa det där actionsetet. Jag gillar verkligen den här tonen i bilderna. Somnade i kväll kl sju och vaknade nio och nu är jag superpigg. Typiskt! Sitter uppe en stund till innan jag försöker sova igen!

  Ha det gott!

  Kram Josefine

  SvaraRadera
 2. Smukke fotos! Hvor ser himlem flot ud med den texture du har brugt. Kan godt se at det er lang tid at I har det SÅ koldt. Her skifter det lidt - vi har haft alt mellem 15 og 26 grader i den sidste uge. Ha en dejlig dag♥

  SvaraRadera
 3. Hej hej, hittade hit via virriga vägar. Vilka jättefina foton du har - kul!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥