Hallen

När man kommer in till oss på sommaren så har vi en annan ingång än på vintern.Först kommer man in i ett rum på ca 6 kvadratmeter..sedan kommer man in i vår andra hall..eller vad man kallar det. Ett utrymme mellan de andra rummen..ett utrymme med 7 dörrar...Har ni hört...7 dörrar...några åkte genast ner när vi flyttade in för några år sedan men endel är ju kvar...dessutom har de varit bruna och golvet har det legat en ful plastmatta på.. Men nu har jag tagit tag i det...helt underbart. Jag har tagit bort mattan på golvet och rivit upp spånplattorna som låg under så att trägolvet kom fram-- och...Sedan målat golvet vitt..och alla dörrar och lister och väggar. Sedan tyckte jag att det blev lite för vitt och kom på att jag hade en tapet hemma som jag inte har använt..Så den satte jag upp på en liten vägg. Det blev såååå himla bra..Den väggen känns som mkt högre nu efteråt. Vi har en byrå som ska stå i detta rummet och den fick också ett gäng med färg på sig..ska måla den en sista gång imorrn. Ännu har jag inte hunnit skriva någon fin text på min pall eller på någon av dörrarna.. Det blir nog en text på en av dörrarna tror jag.

I morgon bitti ska jag måla byrån och även stänga av strömmen och försöka mig på att installera en ny lampa..ska nog gå bra för det finns ingen jordad kontakt där.. Ja..hör jag inte av mig på en vecka så kanske det har gått illa men det får vi ju hoppas inte ska hända;)

På bilden längs ner till höger ser man 2 av dörrarna. De är ännu inte färdigmålade på bilden. Och så ser man min gräsliga lampa som jag ska byta ut. Mer bilder kommer när det blir lite mer iordning. Det kommer nog bilder på min första hall också framöver. Där har det också blivit jättebra med skoskåp och hatthylla i vitt..Nästa jätteprojekt blir nog köket..Det är köket man skymtar i bakgrunden på några bilder. Där har vi nu en ful korkmatta och inte ens en diskmaskin. Hövva..

Tack alla ni som besöker min sida.. Det är så kul att ha er här. Kram på er.

Kommentarer

 1. ÅÅ VA FINT DET SER UT!!väntar på flera bilder...:)
  kram

  SvaraRadera
 2. jag har inte provat att diggi scrappat enu men är sugen på att prova..var laddar jag ner papper och dyl?? har du tips om någon sida?? kul att höra vad du jobbar med.. jag är ju föräldraledig just nu men har jobbat som textillärare (obehörig) mer eller mindre de senaste de senaste 6åren.
  innan hade jag en butik , sålde tyg sybehör och sydde upp på beställning.Så vi får se vad det blir när jag måste börja jobba igen...hoppas på lite timmar till hösten på någon skola här i stan men är inte säker att det blir något. det är ju alltid "skönt" att komma hemmifrån en stund..

  SvaraRadera
 3. Så fint de ser ut, gillar verkligen tapeten! så duktig du är! kram

  SvaraRadera
 4. Åh, vad skönt att bli av med allt det bruna, det är verkligen något jag vill göra här hemma men aldrig har ork till. Hallen blev jätteljus och fin, gillar verkligen tapeten.

  PS. Jobbar en del i Illustrator där jag gör mina illustrationer (om man nu kan kalla mina taffliga försök detta) men sätter sedan samman tavlor, kort etc. i InDesign. DS.

  SvaraRadera
 5. tack för senast! very nice!

  här är några av de bloggarna jag kollar in. jag har inte kollat vad fotostället heter ännu. återkommer.

  sextiotalsvillan.blogspot.com

  monstermonsret.blogspot.com

  vi ses i morgon kanske?

  sov gott

  SvaraRadera
 6. http://bodil-bo.blogspot.com/

  höll på att glömma den bästa:)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥