{ Att göra en digital LO }


1. Jag öppnar mitt bakgrundspapper som jag vill använda.
2. Öppnade ett foto jag ville använda..Drog det över till fönstret med papperet.
3. Om inte storleken på fotot var som jag ville ha det på min LO så tryckte jag ctrl och T samtidigt så att det kommer upp en ruta runt kortet. Sedan höll jag inne shift (pil uppåt tror jag det är ) samtidigt som jag drog i ett av hörnen på kortet och gjorde det mindre.. Jag gör det aldrig större än vad det är för då kan det bli fult..pixligt som man säger..
tryck enter så försvinner markeringen.
4. Sedan öppnade jag en fil med blommgirlangen. Drog den över till mitt fönster med Lo´n. Fixade storleken på den med ctrl T och la den sedan där jag ville ha den. Sedan öppnade jag ett nytt dokument där fågeln var och drog över den till min LO..
å så här fortsätter jag tills jag är nöjd.
Ibland vill jag kanske gå tillbaka till något som jag har tagit in tidigt i mitt dokument för att flytta det lite , och då får jag se till att jag står på det lagret i lagerrutan och då kan jag flytta det hur jag vill.
Sedan sparar jag den i JPG och i ett nytt namn.
Sedan vill jag ha en kopia till webben och då får jag förminska den till en annan storlek.
Jag går in på bild och på bildstorlek. Ändrar där till 72 dpi och sedan storleken på bilden och sedan tryker jag ok. Detta gör jag för att få bilden mindre i storlek..alltså inte lika bra upplösnig som man har då man skriver ut den. Sedan sparar jag bilden för webb. Väljer i den rutan som kommer upp att jag vill ha jpg och högsta kvalitet.
Jag det var lite snabbt hur jag gjorde denna LO´n...

Kommentarer

  1. Så himla snyggt det blev :)
    kram

    SvaraRadera
  2. åå tack för att du skriver så utförligt och noggrant kanske ska jag klara av det nu då...bara lite tid såå... måste plugga ps i kväll.. suck är såå oinspirerad...
    snygg LO

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥