Shoppat i USA

Ja jag har ju lovat att visa lite av det jag köpte i USA... Här kommer det en del av det jag har köpt. Stämplar och stämpelfärg kommer senare.. (Jo jag vet..det blev visst lite mkt. "ler")


I den här ställningen förvarar jag för tillfället klistermärken, tags, rubons och album m.m.Adressetiketterna är inköpta på dollarstore..för just en dollar.


Denna mappväska hittade jag på rea på Michaels... En butik med enbart art and craftprylar...
Hysteriskt stor var den butiken.. Väskan kostade bara 9 dollar... vad blir det.. 60 kr kanske...


Sorry den suddiga bilden..


Detta är OH-papper som det är tryckt ett vitt/cremefärgat mönster på...
Nästa bild är också Oh-papper.

Kommentarer

 1. Testade att skicka mail till din mailadress i profilen men den funkade inte. Gäller inte den längre. Tänkte förklara mina stora bilder :)

  SvaraRadera
 2. du undrade om jag hinner pyssla på dagarn??? nej inte ett dugg... och på kvällarna är jag helt slut, en stund... ganska lång stund.. sitter jag vid datorn sen zzzzzzz

  SvaraRadera
 3. åh va massa godis du handlat, jag blir ju så avundsjuk, så klart ; ) Kitty pappret var sött, varför finns inte sånt i sverige, skandal!!!

  Kram Mya

  SvaraRadera
 4. halloj!!! högskole kursen jag går är inte särskilt skoj alls... är inte ett dugg inspirerannde men man lär sig lite nytt och det är ju roligt!!! kursen är bra men har 0 inspiration ska jag kanske säga... kika här http://www.moderskeppet.se/kurser/distanskurs/
  SRGB är en färgprofil som man använder för bilder på webben..

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥